BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


31. lokakuuta 2017

Syksyn kohokohta - HIHS



Helsinki International Horse Show on ehdottomasti joka vuosi ollut se syksyn kohokohta ja sunnuntaina ratsastettu World Cupin osakilpailu on nähtävä kyllä aina joka vuosi paikanpäältä! Se tunnelma mikä hallissa aina vallitsee kun yleisö elää suorituksissa ihan täysillä mukana on jotain niin hienoa,ratojen viimeisillä esteillä yleisö suorastaan pidättää aina hengitystä. Alunperin olisin halunnut lähteä myös lauantai päiväksi mutta koska Turku-Helsinki välin edestakaisin useasti ajaminen ei olisi ollut kovinkaan järkevää lähdinkin vain sunnuntaiksi. Tänä vuonna olin etuoikeutettu kun sain mahdollisuuden lähteä Hihssiin Playsson.netin puolesta. Tämän vuotinen Hihs olikin itselleni jo neljäs peräkkäinen vuosi!  Mun sunnuntai päivä kului areenan reunalla seuraten maailman huippuja! 

Expo ehdittiin kiertää pariinkin eri otteeseen ympäri ja vaikka kaikkea kivaa ostettavaa olisi ollut tarjolla vaikka kuinka niin ensinmäistä kertaa varmaan ikinä lähdin kumminkin tyhjin käsin tuolta pois. Aurinkolipalliset kypärät tuntuvat tällä hetkellä olevan kovassa huudossa kun erityisesti ainakin oma huomioni kiinnittyi siihen,että niitä näkyi olevan myynnissä melkoisen paljon. Nämäkin herättävät paljon mielipiteitä mutta itse ainakin tykkään!


Nämä kuvat ovat Essin käsialaa! 

Muiden kisaamista katsellessa sitä tuleekin itselle aina kauhea hinku päästä kilpailemaan ja näidenkin kilpailuiden katseleminen herätti taas kunnon kisaamisinnon. HIHSissä ratsukoiden verryttelyn ja kisasuoritusen seuraaminen antaa aina kyllä ihan valtavasti motivaatiota keskittyä kunnolla siihen omaan tekemiseen ja päästä kehittymään! Tänä vuonna ratojen huoltaukojen aikana mukavana väliaikaohjelmana ja hyödyllisenä lisänä oli Ruotsin estemaajoukkoeen olympiahopeamitallisti Peder Fredricsonin pitämä miniklinikka! 


Harvemmin sitä pääsee kävelemään World Cupin rataa, nuo 160cm korkeat esteet näyttivät kyllä ihan sairaan isoilta! Johtopaikkaa piti viimeiseen ratsukkoon saakka Ruotsin Henrik von Eckermann joka ratsasti uusinnassa kompastumisesta huolimatta hienosti puhtaan radan. Eckermann ei vastannut spekulointiin olisiko hän voittanut mikäli hevonen ei olisi kompuroinut toiseksi viimeisen esteen alastulossa vaan toivoikin hevosen jalkojen olevan kunnossa ja oli varsin tyytyväinen luokassa tuohon toiseen sijaan. Luokan voittoon ratsasti illan viimeinen ratsastaja Jur Vrieling! 

Taas saa vuoden odottaa seuraavaa Hihssiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016