BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


14. tammikuuta 2018

Kavaletteja - vuoden eka tippuminenKeskiviikkona treenailtiin Minkun kanssa kavaleteilla. Alkutunnista tultiin kahta kavalettia kahdeksikon mallisesti. Tämän tehtävän aikana ehdinkin jo kertaalleen jalkautuakin,vuoden eka tippuminen! Minkku oli jonkin verran innoissaan ja melkoisen terävän tuntuinen. En nyt tarkalleen muista miten tuossa kävikään kun kavaletin jälkeen havahduin vaan olevani polvillani maassa ja Minkku seisoi vieressä hölmistyneen näköisenä :D Alkutunnista hallissa oli vielä muutama muu ratsukko kävelemässä ja kun tultiin tuota kahden kavaletin tehtävää, jälkinmäisen jälkeen meidän sivulla oleva hevonen ilmeisesti säpsähti jotain johon Minkku reagoi ja siinä samassa tiet erkanivat ja olinkin jo polvillani maassa ennen kuin ehdin tajuta koko tilannetta.. Varmaan sujuvin tippuminen sitten hetkeen! Harmiksi tuo tippuminen ei kuitenkaan ehtinyt tallentua videolle :D 

Glitteriltä tuli tiputtua kahden vuoden aikana tasan 2 kertaa sen pysähtyessä esteelle mutta nyt,ettei mene ihan niin tylsäksi olen onnistunut jalkautumaan lähemmäs viiden kuukauden sisällä jo peräti neljä kertaa :D 


Suoralla linjalla tultiin kolmea kavalettia vuorotellen 3 laukalla sekä 4 laukalla. Alussa Minkku pääsi ampaisemaan helposti ensinmäisen jälkeen jonka seuraksena jäinkin liikaa pidättelemään. Mitä enemmän pidätin sitä "villimäksi" Minkku tuli.. Piti muistaa koko ajan pitää vain  mahdollisimman tasainen ja rento käsi! Kun pääsin rentoutumaan käden kanssa tehtävä lähti rullaamaan puolet paremmin ja tasaisemmmin ja lopussa saatiinkin oikein hyvät pätkät joihin oli hyvä lopettaa tältä erää. Hyvä treeni parempi mieli!


 Nyt koko tämän viikonlopun ajan Minkku on ollut ihan todella hyvän tuntuinen ja on liikkunut kivasti, ollaan treenailtu nostoja joita viime kouluvalmennuksesta saatiin kotiläksyksi. Ensi viikon sunnuntaille sainkin sovitta koulutunnin joten palaillaan seuraavan kerran luultavasti koulutreenien kera! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016