BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. helmikuuta 2018

Videokooste kouluvalmennuksesta


Jokunen tovi on taas ehtinyt vierähtää viime postauksesta. Aika on ollut taas vaihteeksi aikalailla kortilla, vaihdoin tuossa vuodenvaihteessa työpaikkaa sekä aloitin myös samassa hiljattain opiskelemaan joten uusi työ,opiskelut sekä tallilla käynnit vievätkin kivasti aikaa eikä ylimääräistä aikaa ole oikein jäänyt koneelle istumiselle. Kuukausikin tuossa ehti vaihtua ja kovaa vauhtia ollaan menossa kohti kevättä! Kouluvalmennusten suhteen olen nyt ryhdistynyt ja pyrkinyt sopimaan tunnit aina tasaisin väliajoin niin,ettei valmennuksista pääsisi tulemaan kovinkaan pitkää taukoa, jos ei ihan viikoittain niin ainakin melkein joka toinen viikko! Jo ihan ensinmäisistä tunneista on kyllä ollut iso apu ja olen niistä saanut ajateltavaa siihen omaan tekemiseen niitä itsenäisiä treenejä ajatellen ja ainakin tunnit ovat tuoneet ihan rutkasti taas myös motivaatiota lisää!


Viime sunnuntaina meillä oli Essin kouluvalkka. Edellisestä valmennuksesta mulla ei ole kuvaajan puuttuessa harmiksi minkäänlaista materiaalia mutta tältä tunnilta ainakin tuota videota on sitten senkin edestä! Päätettiin kuvata pitkästä aikaa tallipäivästä tuollainen jonkin sortin pidempi kooste.Kiitokset Emmalle kuvaamisesta! Aikoinaan tykkäsin tuon tyylisiä videoita tehdä enemmänkin mutta nyt ne ovat vähän jääneet kokonaan unholaan. Itse ainakin koen nämä mielekkäämmiksi kuin ne ihan perus ratsastuspätkät taikka ne perinteiset kuvat joten täytyy ehkä jatkossa alkaa panostaa myös noihin videoihin, mitä mieltä te olette? :)


Itse valmennus rullasi kaikenkaikkiaan ihan kivasti! Ei ehkä ihan niin hyvin kuin jos edelliseen tuntiin lähdetään vertaamaan mutta ei missään nimessä hunostikkaan. Minkku oli alussa aavistuksen tahmeahkon oloinen mutta verkkojen jälkeen lähti liikkumaan verryttyään kyllä koko ajan paremmin. Mitä paremmin Minkku alkoi käyttämään selkäänsä ja mitä enemmän työntämään takajaloistaan sitä helpompi mun oli taas lähteä istumaan selässä paremmin. Alussa kun homma tuntuu menevän siihen,että puserran kauheasti istunnalla. Jonkin sortin kriisi oman istunnan puolesta tässä on kyllä meneillään ainakin mun käsien osalta, jos ei muuten niin ohjat ne tuntuvat valuvan melkoisen usein.. etenkin kun noissa Minkun ohjissa ei ole niitä stoppareita laisinkaan. Täytynee varmaan hommata sellaiset jotta pysyy paremmin nuo narut käsissä :D Työstettiin tunnilla siirtymisiä sekä pitkillä sivuilla tehtiin vähän avoa ja väistöjä. Lopussa saatiinkin aika kivaa pätkää ja Minkkukin tuntuikin oikein notkealta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016