BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. elokuuta 2011

nobody's perfect

Tosiaan tänään mulla oli Pedantissa tunti, menin piiitkästä  aikaa Ellillä . Viimeksi taisin mennä sillä joskus talvella ja sillon tulinkin siltä aika rytinällä alas :D oltiin esteen jälkeen kääntämässä voltille jotta kerkisin vaihtaa laukan ennen seuraavaa estettä, siinä voltilla sitte Elli teki jonkun ihan epämääräsen rodeo hypyn mistä tietty kolahdin heti alas , alaselkä oli sen jälkeen ihan jumissa ja naamaki oli muutaman päivän  ihan ruvella! :D no mutta tänään Elli meni ihan kivasti eikä tehnyt mitään typeryyksiä :)

Talvella otettu kuva Ellistä

Alkutunnista alettiin ravissa keventäämän ensiksi niin ,että 2-alas 1-ylös  minkä jälkeen tais tulla 1-alas 2-ylös ja vielä 1-alas 3-ylös, kesti hetken ennen kuin löytys rytmi tohon sen jälkeen suijuikin ihan hyvin .
Tämän jälkeen jatkettiin ravissa , taivuteltiin ensiksi pääty-ympyröillä  mistä alettiin sen jälkeen tekemään vastataivutuksia. Sitten jakaannuttiin kahdelle pääty-ympyrälle missä jatekttiin käynnissä vastataivutusta . Taivutettiin  mistä piti suoristaa ja sisäpohjetta siirtämällä hiukan eteen nostaa laukka, laukata muutama askelta   ja tehdä taas  käynnistä samaa. Hetken päästä jatkettiin tätä ihan samaa tehtävää mutta vain harjoitusravissa.
Tämän jälkeen sitten pitkien sivujen alussa piti nostaa  oikea laukka , siirtyä keskellä raviin ja nostaa vasen laukka taivutuksen avulla. Taisi meillä nousta  vähän väärät laukat aluksi väärässä kohdassa mutta kun idea tajuttiin ni parani sitten loppuun!  :)  Ei taida oikeen tää kouluratsastus olla mun juttu , enemmän ne esteet :D
Tältäpäivältä ei ole ollenkaan kuvia , kun ei tainnut olla ketään kuvaamassakaan .

 Nii  ja muute  kiitos jo 10 lukijalle! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016