BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. joulukuuta 2011

All day

Tiistai illalla mulla oli vielä Pedantin puolella estetunti Vilmalla. Hypättiin sarjoja. Alussa alettiin tuota ensimmäistä tulemaan korottaen kavaletti okseri sarjaa. Esteen jälkeen laukka ei olisi saanut vaihtua. Meillä kumminkin joka kerta laukka vaihtui väärään vaikka kuinka yritin johtaa esteen päällä  vasemmalla, pari kertaa uusiksi tultua päätettiin palata tuohon ongelmaan myöhemminn. Seuraavaksi alettiin tulemaan tuota alla olevaa pikku rataa.


Tultiin tätä korottaen muutamaan otteeseen.  Ensimmäisellä laukka ei taaskaan vaihtunut, toisella sarjalla kumminkin laukka vaihtui hyvin oikeaan. Vikalla kerralla alkutunnin ongelma saatiin korjattua, Vilma jatkoi ekan sarjan jälkeen vasemmassa laukassa ja loppuratakin onnistui , saatiin hyvät hypyt, ja hyvillä mielin sunnuntain harkkakisoihin! :)

Tänään Torstaina Pedantissa jälleen estetunti,mulla oli Mummo! Äiti oli kuvaamassa, alhaalla videota tunnista.Hypättiin juuri samoja tehtäviä kuin tiistaina, vielä samassa järjestyksessäkin joten en ala tunnista sen tarkemmin selittämään. Yksi kielto tuli tunnin aikana, ensimmäiselle  sarjan okserille, itse oletin että hevonen menee yli joten jalka ei ollut kunnolla kiinni, Mummo testasikin ja päätti ettei menekkään yli. Uusiksi tultua kun pidin jalan ennen estettä kiinni sujui paremmin! Suht hyvä fiilis jäi tunnista :)

videosta, siks laatu kusee :s

 Muistutan vielä kun +50! lukijaa tulee täyteen teen jonkun haluamanne erikoispostauksen videon muodossa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016