BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. helmikuuta 2012

Hetken tie on kevyt

Kävin tänään ratsastamassa Simpsonin. Kun pääsin tallille siellä heppa seisoi tylsistyneen näköisenä karsinassa ja veti päätään virkkuukoukulle ja heilutteli sitä edestaks sekä venytteli etujalkojaan vuorotellen..  hah hölmö hevonen! Mentiin maneesissa reilu 45 min tehden sen ihmeempiä. Käynnissä hiukan taivuttelin molempiin suuntiin ja otettiin pitkällä sivulla väistöjä.  Ravissa jäätiin ympyrälle työskentelemään. Laukassa tein käynnistä siirtymisiä ympyrällä. Aluksi heppa oli tahmeakko parissa ekassa nostossa mutta kun hoksasi idean laukka nousi todella hyvin ja terävästi.  Otettiin laukkaa koko uraa pitkin josta jatkettiin taas toisessa suunnasta ympyrällä siirtymisä. Heppa oli taas todella vahva varsinkin oikeassa kierroksessa, jälleen sai tehdä kunnolla töitä että vauhti pysyisi hillittynä. Tämän jälkeen otettiin pitkät loppuravailut eteen-alas.


Tänään tuli Pedantista viestiä, että ei ole kuin kaksi  tuntihevosta käytössä joten tunnit taitavat olla nyt tässä!  Olin odottanut että vielä tällä viikolla olisi päässyt tiistaina ja torstaina vikaa kertaa tunneille! :(  Harmi juttu kun      ehtisin oikein tykästyä Mummoon ja tunneillakin meillä sujui  kivasti varsinkin nyt näin loppupuolella ja nyt ratsastuskoulun tunnit sitten loppuivat kokonaan kun melkein kaikki hevoset on saatu myytyä, Mummo vissiinkin oli lähdössä johonkin päi pääkaupunkiseutua, toivottavasti pääsee hyvään kotiin! :)   Reilu vuoden Pedant oli toiminnassa ja siinä ajassa kyllä ehtisin oppimaan paljon uutta ja kehittymään  entiseen tasooni verrattuna huimasti! En olisi vuosi sitten varmaan ikinä uskonut,että pääsisin hyppäämään noin tasokkailla ja osaavilla hevosilla kuin mitkä Pedantissa olivat tai niin tasokkaille hyville tunneille missä oli erittäin hyvä opetus! :)

No nyt ei auta muu kuin keskittyä vain Simpsonin kanssa ratsastamiseen ja treenaamiseen vielä niin kauvan kuin heppa  artukaisissa asustaa! Ajattelin varata jossain vaiheessa koulutunnin Simpsonin kanssa ja toivon mukaan päästään osallistumaan niihin seuraaviin TR:n estekisoihin!  Sitten kun Simpsonin lähteminen tulee ajankohtaisemmaksi (jos siis tulee) täytyy alkaa kehittelemään jotain uutta!

12 kommenttia:

  1. On kyllä niin harmi kun pedant lopettaa jo toimintaa.. Kiva idea muuten jos pääset osallistumaan Simpsonilla TR:n seuraaviin estekisoihin. Muutaman viikon päästä maaliskuun alkupuolella on pedantis harkkakisat, voisit päästä niihin kisoihin Simpsonilla. jos vaan pääset :) pidetään peukkuja!

    VastaaPoista
  2. Niin on , tosi harmi! :( Pedantis on yleensä alkanu 70cm luokist ylöspäin, taitaa viel olla Smpsonille ratana turhan korkee ku ollaan vast aloteltu hyppäämään sen kanssa kunnolla ratoja.. Sen takii aattelin et TR:n kisat vois olla sopivammat ku siel oli niit pikkuluokkii ainaki viime kisois enemmän! :) mut täytyy kattoo nyt! :)

    VastaaPoista
  3. Olet todella kivan videon saanut tehtyä, tunnelma välittyy hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. Olitte tosi hyvä pari Mummon kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tosi harmi vaan kun kaikki loppui kun aloin heppaan enemmän kiintymään ja kun meillä alkoi sujumaan paremmin :( jos ois ollut yhtään ylimääräistä rahaa ois niin mieli tehnyt ostaa Mummo!

      Poista
    2. Mulla kävi Mummon kans vähä samal taval :( On se aivan mahtava hevonen!

      Poista
    3. :( niiih on, iha älyttömän mukava hevonen! Toivottavasti pääsi nyt sitten johonkin hyvään kotiin :)

      Poista
  5. Moi!
    ajatelinkin jo et kanataako pitää kahta tallia noin lähekäin et kanataako?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei Pedant vissiin nyt sen takia ole lopettamassa,ettei kannattasi! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016