BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. helmikuuta 2012

pikaista päivittelyä

Mulla on koko ajan ollut kamala into tulla tänne kirjottamaan ja postaamaan! x)  Mutta aiheet tosiaan on vähissä niin tämäkin postaus on todella lyhkänen.. Jos teillä muuten tulee mieleen ihan minkälaisia erikospostaus ideoita tahansa niin pitstäkää reippaasti ideoita tulemaan, toteutan mielelläni haluamianne erikospostauksia!!  Kysymyspostauksenkin  voisin tehdä mikäli kysymyksiä ilmaantuu riittävästi!


Perjantaina kävin piiiitkääästä aikaa Metsäkylässä hakemassa työssäoppimis paikkaa  ja suuntaakin sinne huhtikuussa viideksi viikoksi tallitöihin! Varasin nyt ensi viikoksi lauantaille TR:n puolelta estetunnin, toisin sillä kertaa ei vissinkään hypätä mutta anyway, jos tunneilta vaan irtoaisi paikka niin luultavasti varaan jonkun vakiotunnin!  Ompahan sitten ainakin kerran viikossa ohjattua ratsastusta ,ettei ihan jää tyhjänpäälle! Ensi viikolla siis toivonmukaan videomateriaalien kera postausta tunnista!! Siihen asti siis , palaillaan! 

5 kommenttia:

  1. huomasin asian vasta nyt nii laitan tähän postaukseen sen. Tossa tietoa jutussa, miksi sulla lukee että käytte Simpsonin kanssa säännöllisesti estevalkus jos oikeesti käyt sen kans jollain tunnilla minkä pitää kouluttamaton ex alkkis? ja ei sitä oikeen voi valmennukseks sanoo kun hyppäätte 40cm ja hevone kieltää kaike ja sättää.

    VastaaPoista
  2. hahh kouluttamaton ex alkkis :D:D eiköhän sepi ihan asiansa kyllä osaa! me ei olla simpsonin kaa käyty missään tunneilla, sepi pitänyt aina jonku pienimuotose valmennukse misä ollaa oltu vaa me tai joskus pari muuta yksärii! mistä tiedät minkä korkusia ollaan hypätty ja miten on mennyt?? ei kuule niillä korkeuksilla ole mitään merkitystä :)

    VastaaPoista
  3. oi se olis tosi kiva jos sulle vapautuis joltain TR tunnilta paikka! :) meijän ryhmään ehkä mahtuis yks viel ku meit on nyt 5... kannattaa kysyy Heidilt :))

    VastaaPoista
  4. nii ois sit ainaki joku paikka ku en tie jatkost mittää XD joo kyselen lauantain ;)

    VastaaPoista
  5. Kysymyksiä
    1. Miten aloitit juuri ratsastuksen?
    2. Muut harrastukset?
    3. Kivoin hevonen ikinä?
    4. Paras/Kivoin ratsastuksen opettaja ja miksi?
    5. Paras lukema kirja?
    6. paras näkemäni elokuva?
    7. esteet vai koulu?
    8. Suosikki hevos/poni rotu?
    9. Kivoin talli ja miksi?
    10. millä eri talleilla oot ratsastanu?

    Taru

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016