BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. helmikuuta 2012

kuvia!


nyt sain ne loputkin kuvat ;)
hiukan tärähtänyt..


Eilen oli Pedantissa estetunti Mummolla! Meitä oli vain kolme ratsastajaa joten riitti ainakin kunnolla aika ja tila! Verkassa tultiin ympyröillä vinosti olevia puomeja, laukassa tultiin toisessa päädyssä olevia kahta kavelettiä , kavaletiltä toiselle meillä tuli sopivasti 8 askelta. Verkan jälkeen alettiin hyppäämään kokorataleikkaamaisesti olevaa pystyä missä oli aluksi kolme laukkapuomia, tää sujui tosi hyvin, paikat osuivat puomeille ja mun ei tarvinnut muutakuin mennä kädellä mukaan! Seuraavaksi lisättiin vielä okseri perään.


Lopuksi tultiin vielä pari kertaa  tuo sama kolmen laukkapuomi mistä pysty, sen jälkeen päätyyn ympyrällä kavaletit josta oli kavaletiltä toiselle 8 askelta, ja loppuun tuo okseri. Mummo toimi todella hyvin joten siihen oli hyvä lopettaa! Sitä Marjokin sanoi ,että ollaan pikkuhiljaa alettu päästä Mummon kanssa hyvin yhteistyöhön! Kun ekoja kertoja menin Mummolla se vaan kuskaili ja sai kiskottua aina päänsä alas ennen esteitä, nyt meno on hillitympää! :)  12.2 ois Pedantissa harkkakisat vielä, saa nähdä miten tuntihevosia menee kaupaksi ,että pääseekö osallistumaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016