BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. helmikuuta 2012

Inffo!

Elikkä jouduin poistamaan aikaisemmat postaukset jotka liittyivät Simpsoniin, enkä tule enään jatkossakaaan siis kirjoittamaan tänne Simpsonista mitään! Ymmärrän kyllä täysin hyvin,miksei joku halua että hänen omistamasta hevosesta kirjoitetaan näin tarkasti nettiin. Eipä voi mitään! Artukainen on tällä hetkellä ainut paikka missä käyn ratsastamassa, varsinkin nyt kun loppuivat Pedatinkin tunnit, eli saa nähdä mitä nyt käy tämän blogin kanssa. Postaukset saattavat nyt väkisinkin vähentyä kun ei ole mitään mistä kirjottaisikaan..  Ratsastuksen jatkon suhteen en osaa sanoa vieläkään yhtään enempää, toivottavasti asiat järjestyvät ajan mittaan jollakin tavalla!  Lukijoita on kertynyt nyt 64 kappaletta,  ja anonyymina blogia lukee  63 kappaletta, ISO kiitos siitä!! toivottavasti jaksatte pysyä jatkossakin kuulolla ja kirjautuneina lukijoina vaikka postaukset nyt vähentyvätkin ja saattaa olla hiljaiseloa mutta hei ei tämä vielä tähän lopu :) 


Kiitokset  lukijoille,palaillaan ja heippa!! :)

7 kommenttia:

  1. anteeksi olen utelias mutta vain kiinnostaa, miksei omistaja halua että hänen hevosestaan kerrotaan netissä ?

    VastaaPoista
  2. en tiedä kun ei kertonut mulle sen tarkempia syitä tähän

    VastaaPoista
  3. no aika hassua :oo saatko kuitenkin jatkaa simpsonin kanssa ? vai menikö se siinä samassa

    VastaaPoista
  4. joo onhan ehkä vähän hassua.. Saan jatkaa, Simpsonia käyn vuokraamassa ihan normaalisi kuin tähänkin asti vain postaukset siitä loppuivat :D

    VastaaPoista
  5. okei no hyvä sitten ! (:

    VastaaPoista
  6. hei voinks sitten tehä bannerin mis on simpsonin kuvia? vai käytänkö pelkkii pedantin/artukaisten kuvii mis ratsastat? :)

    VastaaPoista
  7. ano jonka kommenttia ei tässä nyt näy : En usko,että johtuisi tuosta :) en omista hevosta joten noi asiat ei ole mun huolehdittavana,enkä niihin voi vaikuttaa :)

    viivi: joo pistä vaiks muutama kuva, sain kyl simpsonin kuvat pitää tääl :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016