BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. elokuuta 2013

Riding in the evening sun

Piristystä arkeen kun kävin torstaina vasta illalla tallilla ratsastamassa Diivulin. Tarkoitus oli mennä jo päivällä mutta lähteminen venykin ja olin tallilla kun iltaruokia jaettiin. Oli ihana häärätä ihan rauhassa kun tallissa oli niin hiljaista tuohon aikaan. Käveltiin rennon pitkät alkukäynnit kun ilta-aurinko häikäisi silmiin. Suunnattiin alkukävelyiden jälkeen pikkukentälle johon ehti melkeinpä koko ratsastuksen ajan paistaa ilta-aurinko ennen kuin se  laski kokonaa. Ois saanut varmaan makeita kuvia jos ois ollut vaan kuvaaja paikalla :D Diva tuntui olevan alusta alkaen melko rennon tuntuinen, hiaman oli paikka paikoin liikaa vauhtia jossain määrin mutta  keskittyi kumminkin työntekoon hyvin ja alkoi liikkua nätisti rennon pyöreästi.


Käynnissä diva lähti kivasti pyöristymään , tein pitkillä sivuilla väistöjä kumpaankin suuntaan sekä asettelin ja taivuttelin ihan kunnolla sisälle,sekä ulos päin. Ravissa pyysin isompaa ravia muutaman kierroksen jonka jälkeen työstin kahdeksikolla. Laukassa ei tehty ihmeempiä, oikeastaan vain siirtymisiä ja ympyrällä työstämistä. Laukkojen jälkeen tuntui ,että d ei ollut sitten tippaakaa kuulolla, lähti vain juoksemaan alta. Jonkun aikaa siinä meni ja sai työskennellä,että diva alkoi taas rentoutumaan ja tulemaan kuulolle. Lopussa se olikin ihan super rento ja mukava, tarpeksi kauvan kun vain jaksoi työstää! Loppuun eteen-alas jumppailut ja pitkät loppukäynnit poluilla, jäi kyllä niin hyvä fiilis ratsasteluista, ihana kesäilta! Talissa harjailin oikein kunnolla ja huolella kaikessa rauhassa diivulin samalla kun se mussutteli iltaruokiaan. Brunokin kävi vielä tallissa moikkaamassa diivulia ennen kuin lähdettiin kotiin päin :)

Postailen vielä luultavasti tänään tämänpäiväisistä hyppelöistä kunhan saan aikaiseksi ladattua kuvat koneelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016