BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. elokuuta 2013

Pitkästä aikaa hyppäämässä!






 Eilen päästiin Divan kanssa taas pitkästä aikaa ihan kunnolla hyppämään, viimekerrasta onkin tovi kun juhannuksen tienoilla oltiin viimeksi hyppäämässä.  Tämänkertaiset hyppelöt sujuivat melko kivasti, diivuli hyppeli hienosti! Ansu oli  samaan aikaan tallilla hakemassa hevosia tarhoista ja tulikin kuvailemaan meitä hiaman alkutunnista sekä lopputunnista, iso kiitos siis Ansulle kuvista! :)  

Alkutunnissa työskenneltiin ravissa sekä laukassa ympyrällä puomilla. Verkkojen jälkeen lähdettiin tulemaan päädyssä olevaa pystyä ympyrällä josta jonkun aijan jälkeen jatkettiin lävistäjän kautta olevalle pystylle jonka päällä vaihtui suunta. Seuraavaksi tultiin muutaman kerran linjaa johon väliin oli tarkoitus tulla 5 askelta mutta meillä tuli siihen alkuun 6, kun ratsasti paremmin sisään paremmassa laukassa saatiin se sillä viidellä. Linjan jälkimmäinen oli divan mielestä hurjan hauska kun esteen jälkeen diivuli ampaisi täysillä eteen :D 

Linjan jälkeen tultiin sarja pari kertaa sillaisenaan, sarjalle saatiinkiin tosi hyvät hypyt! 
Lopputunnista tultiin kaikki aikaisemmin hypätyt ratana! Alkurata sujui meillä ihan super hyvin, sopiva tempo löytyi ja diva tuli tosi hyvin esteiden jälkeen takaisin. Ainut,että edelleen linjan jälkimmäiseltä diva ampaisi täyttä vauhtia eteen.. noh rauhottui se hiaman kun tultiin se vielä lopuski kerran uudelleen. Kaikenkaikkiaan jäi siis hyvä fiilis hyppiksestä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016