BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. elokuuta 2013

Tallikoira

Lauantaina päästiin diivulin kanssa loikkimaan pitkästä aikaa, vitsit että oli taas kivaaa! :)
Alussa työskenneltiin ympyröillä sekä kahdeksikolla puomeilla. Verkkojen jälkeen aloitettiin melko pian kavaletti korkeuksilla. Hypättiin tunnin aikana pääosin pelkästään kuvassa näkyvällä tavalla kahdeksikolla sekä toisellä pitkällä sivulla oli 5 askeleen linja.  

Aloitettiin ensiksi oikeassa kierroksessa tulemalla keskellä oleva kavaletti josta tuli melko nopeasti kaarre ja käännös oikealle. Esteen alla oli vesilankku ,ensimmäisellä kerralla lähdin itse jo kavaletitltä hiaman aikaisin kääntämään ja lisäksi D kyttäili lankkua joten stopit tuli siihen. Tehtävä kumminkin alkoi rullaamaan melko nopasti kunhan itse muisti pitää laukan sujuvana ja tehdä kunnolliset tiet. 

Lopussa hypättiinkin rataa. Sama alku  eli kaveletti- vesilankku- linja- linjalta kavaletille- linjan ensimmäinen väärinpäin- jälleen kaveletille- viimeisenä linjan jälkimmäinen. Linjalle tultiin ekalla kerralla todella huonosti sisään, ei oikein pyörinyt laukka ja diva lähti keskellä kyttäämään jälkimmäistä kun siellä oli portti joten sinne tuli stopit. Esteitä korotettiin, lopuksi rata taisi olla siinä about metrin pintaan. Alkurata sujui hyvin ja paikat täsmäsivät, kumminkin kun tultiin ylöspäin kavaletille sekä tuohon linjan ensimmäiselle väärinpäin , siihen paikka osui huonosti jonka seurauksena laukka vähän kuoli, olis varmaan tullut hyppy ihan juureen joten näin parhaaksi kääntää pois ennen seuraavaa estettä. 

Diva tuntui tuossa kohtaa jotenkin tahmealta ja vaikka yritti jalalla ratsastaa suoralla uralla eteen  tuntui laukka vain hiipuvan esteiden välissä ja pari hyppyä tulikin sen seuraksena ihan pohjaan. Pyysin raipan ja otin laukkaa puoli kierrosta ja tultiin loppurata linjalta alkaen uusiksi. Nyt sujuikin jo paljon paremmin, ei tarvinnut kuin pitää raippa kädesää niin tempo oli paljon parempi. Saatiin hyvät hypyt ja paikat täsmäsivät. Siihen olikin hyvä lopettaa, loppuravit vain eteen-alas. Jäi kyllä niin hyvä fiilis tunnista, diivuli hyppeli hienosti! :)


Tänään käytiin Brunon kanssa katselemassa Artukaisissa kun Viivi oli ratsastamaas vuokriksellaan. Oli jotenkin hassua kun Diivuli ei enään ollutkaan siellä :D  Bruno oli kyllä niin fiksu! siellä se katseli pellolla ja kentällä istuen kaikessa rauhassa kun Viivi ratsasti, oikeen pieni tallikoira! 

To,pe ja la seuraavaksi vuorossa talleilua, palaillaan! :)

6 kommenttia:

  1. ääää tuo viimenen kuva on ehkä liian söpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh eiks ookkin, sain ihan sattumalta otettuun ton kuvan :D

      Poista
  2. Hei mistä katot pretty little liarsia? Kun eiks netfliksissä oo vaan se eka kausi? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katon http://www.hdfin.com/ tuolta :) maksoin siitä sen 5e, mut tuolta näkyy ihan ekasta kaudesta neloseen! x)

      Poista
    2. Okei, kiitos! :) tuleeks niihin kumminkin suomenkieliset tekstit? xd

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016