BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. elokuuta 2013

Weekend festival! +sekalaista

Eilinen päivä oli ihan huippu, en osannut edes odottaa mitään vastaavaa mun ekat festarit ikinä ,meno oli  kyllä ihan mahtava, ens vuonna ehdottomasti uudestaan!! oliko teistä lukijoista moni weekendissä? :)

 

Heppailun kannalta tsydeemit ovat jonkun verran vaihtuneet nimittäin Diivuli muutti toiselle tallille artukaisista. Hiukan enemmän tulee nyt matkaa mutta edelleen divaa vuokrailen :) Nyt parina edellisellä kerralla uudessa paikassa diva on ollut ihan super hyvä ja rento, perjantain puomituntikin meni tosi kivasti, tamma vaikutti tosi tyytyväiseltä, diva oli ihan super! Saa nyt nähdä miten käy blogin, en luultavasti saa niin paljon materiaalia ratsastelusta kuin mitä nyt aikaisemmin on tullut,eli väkisinkin tulee hiljaiseloa ellette ihan jaksa lukea perus ratsastuskuulumis postauksia? toisaalta, en itsekkään jaksaisi luke pelkkiä kuvattomia postauksia joten toivottavasti saisin edes välillä kuvia :D Huomenna luvassa heppailua ja lauantaina pitkästä aikaa hyppäämään kun tällä viikolla tunti siirtyi tuonne ensi viikolle, palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016