BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. syyskuuta 2013

Raisio seuraeste 80cm

Herttileijaa mun lähemmäs 4kk koomassa ollut kone heräsi henkiin! Huvikseni koitin mahtaako käynnistyä ja hyvinhän tää toimii siihen nähden,että kone koki melkoisen vesivahingon ennen koomaan vaipumista.. Toisinaan en tiedä koska tämä tilttaa seuraavan kerran ja käynnistyykö edes tämän kerran jälkeen joten päätin käyttää ajan hyväksi kun en tiedä milloinka seuraavaksi pääsen postailemaan!


Itse aiheeseen! Sunnuntaina tosiaan oltiin divan kanssa pitkästä aikaa kisailemassa, raisiossa seurakisoissa jossa hypättiin se 80cm. Lähdettiin aamulla hyvissä ajoin tallilta ajamaan raisioon päin ja loppujenlopuksi oltiinkin ehkä liian ajoissa kun kilpailut olivat hiaman myöhässäkin. Sain siis ihan rauhassa tutustua ja kävellä radan läpi sekä laittaa hevosen rauhassa kuntoon ja verkata kunnolla.Verkassa diva oli jo tosi hyvän tuntuinen ja liikui hyvin omalla moottorilla eteen, saatiin hyviä hyppyjä myös verkkaesteille.
Itse rata oli simppeli 8esteen rata jonka jälkeen jatkui suoraan uusinta 9-13 arvosteluna oli  367.1(A2/A2) eli perusradalta jatkui suoraan uusintaan. Rata oli kaikenkaikkiaan ehkä paras tähän mennessä mitä ollaan divan kanssa hypätty, laukka  oli säädeltävissä mutta silti kumminkin rullasi hyvin eteen. Puhdas ratahan sieltä tuli,samoin uusinnasta! Diivuli hyppeli kyllä niin hienosti,että kilpailuista jäi niin hyvä fiilis vaikkei aika ihan riittänytkään siihen,että oltaisiin sijoituttu. 

En pysty tällä  koneella nyt latamaan videota jotenka saatte tyytyä kuviin,yritän ladata videon jossain vaiheessa jälikäteen!

Lauantaina hyppis ja sunnuntaina mun ensimmäiset aluekisat, hypätäään raisiossa 90cm! Seuriksien perusteella hyvillä mielin loikkimaan alueluokka! palaillaan taas toivottavasti piakkoin kisapostauksen merkeissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016