BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. syyskuuta 2013

Perjantain poneilut+ hyppis

Viimeviikon perjantaina kävin ensiksi liikuttamassa nuorehkon ponin jonka jälkeen R:n
Nuoremman kanssa menin ehkä vajaa tunnin , pääosin työstin vain ympyrällä kaikissa askellajeissa. Alussa K oli hiaman jännittyneen oloinen mutta rentoutui kumminkin kivasti loppuun päin. 

R:n kanssa ratsastin rapia puoli tuntia.Kello oli silloin jo sen verran paljon ja alkoi tulla pimeää joten ratsastin suht rennosti ja nopeasti kaikki askellajit läpi. R oli ihan super,alusta loppuun saakka! Ravissa vaihtelin usein suuntaa, laukkaa otin suoralla uralla kumpaankin suuntaan ja tehtiin hiaman lävistäjän kautta vaihtoja. R oli ihan tosi hyvä ja rento,liikkui hyvin omalla moottorilla eteen! Loppuun vain loppuravit eteen-alas ja pitkät loppukäynnit. 

Lauantaina oli vuorossa hyppis divalla sekä ponin liikutus. Tallilla vierähtikin reippaasti melkein koko päivä. Ratsasteluiden lisäksi siivosin parit karsinat sekä tein iltatallin. Hyppelöt divan kanssa sujuivat ihan kivasti, tamma tosin oli hiaman tahmean oloinen jonka seurauksena sai ratsastaa melko paljon eteen. Tunnin aikana hypättiin vain 3 esteen sarjaa sekä pääty-ympyrällä olevaa pystyä.
Tänään on vuorossa divan kanssa vielä estetreenit ennen sunnuntaisia kisoja, sunnuntaina hypätään näillä näkymin  raisiossa ainakin 80cm luokka. 

Taas tylsä ja kuvaton postaus, pahoittelut! toivotaan,että viimeistään kisoista saisi kuvia :) Nyt lähden tästä kohtapuolin tuonne sateeseen talleilemaan, hauskaa loppuviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016