BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. syyskuuta 2013

Viime viikonloppu

Kauheeta miten oon taas kokonaan unohtanut blogin olemassa olon.. munhan siis oli jo tarkoitus tulla maanantaina postailemaan,mutta  mulla olikin mukamas jotain muuta tähteellisempää tekemistä silloin joten lykkäsin kirjoittamista vain eteenpäin. Nyt on onneksi sopivan verran aikaa  ennen kuin lähden iltavuoroon joten ehdin postailemaan viime viikonlopusta! :)

Lauantai: Oltiin Divan kanssa taas hyppäämässä. Koko tunti meni itseasiassa tosi kivasti , meillä oli kiva tehtävä ja saatiinkin hyviä hyppyjä. Alussa verkattiin kahdeksikolla  niin,että lävistäjällä oli ravipuomit. Hetken päästä puomien välit vaihdettiin ja tultiin samaa laukassa. Kun puomeilla homma alkoi toimimaan vaihdettiin lävistäjälle sarja. Lopputunnista hypättiin sitten rataa, tultiin tuota sarjaa sekä pitkällä sivulla olevaa linjaa, linjalta jatkettiin myös jälkimmäisen kautta kaareva linja pystylle. Diva oli tällä kertaa sopivan reipas, tuli hyvin esteiden jälkeen takaisin mutta jalalla sai kumminkin ratsastaa jonkun verran. Lopussa korotettiin ja tultiin rata hiaman isompana. Laukka rullasi hyvin ja paikat osuivat, saatiin tosi hyvät hypyt loppuun johon oli hyvä lopetella, diivuli oli super! loppuravit eteen-alas ja loppukäynnit sänkkärin kautta! :) 
Ens viikon lauantaina taas hyppelemään, ja näillä näkymin luultavasti päästäisiin osallistumaan divan kanssa Raisiossa järjestettäviin seuriksiin parin viikon päästä! :)

Sunnuntai: Iskä lähtikin kuskailemaan mua Brunon kanssa tallille. Nakkasin pikkuveljelle kameran käteen joten alhaalla siis pitkästä aikaa pieni kooste sen kertaisesta, laatu tosin ei tunnu olevan kovin hyvä kun kamera heiluu melkein joka välissä.. Diva oli läpi ratsastuksen ajan tosi hyvän ja rennon oloinen. En tehnyt sen kummempia, kaikki askellajit vain läpi ja lopettelin kun hevonen tuntui hyvälle! :) Brunokin oli taas oikein fiksu, siellä se kentän laidalla katseli kiltisti menoa, toisin näytti välillä hiaman tylsistyneeltä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016