BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


21. syyskuuta 2013

Pakko loma

Heipsan! Tulin vain pikaisesti kertomaan kuulumiset kaverin koneelta. Edessä näillänäkymin jonkin sortin tauko kun meidän toinenkin kone hajosi, suoraansanottuna kone vain sammui eikä enään käynnisty.. tällä hetkellä mulla ei ole siis minkäänlaista konetta käytettävissä. Bloggailun suhteen siis väkisinkin tulee taukoa siihen asti kunnes saan taas uuden koneen käytettäviin! :) Toivotaan,ettei tauko olisi kovin pitkä ja että normaali postaustahti tulisi taas piakkoin entiselleen! 

Viime ti oli viimeinen hyppis ennen huomisia kisoja, vettä satoi ja muutenkaan tunti ei jotenkaan mennyt ehkä niin hyvin kuin mitä viimeksi. Diva oli alkuun tosi tahmea ja tuntui,ettei sopivaa tempoa löytynyt muutakuin vasta lopputunnista. Lopputunnista d oli jo parempi ja sopiva tempokin alkoi pikkuhiljaa löytyä, tuntui että itsekkin keskityin paremmin kun esteet nousivat!

Tänään kävin aamusta liikuttamassa divan, tehtiin melko paljon temponmuutoksia, diva pelitti oikein näppärästi,etenkin loppuun oli tosi kiva! :) Alhaalla lyhyt kooste tästä päivästä, meinasi muuten mennä hermo tuon videon muokkaamisessa kun kaverin koneessa on ihan eri muokkausohjelmat, en siis tiedä kuuluuko musiikki taikka loppuuko töksähtäen mutta olkoon nyt..
(video ei välttämättä vielä näkyvissä kun laitoin vasta latautumaan)

Huomenna divan kanssa loikkimaan raision seuriksiin hyvillä mielin! :) Koitan  palailla kisapostauksen merkeissä mahdollisimman piakkoin jos saan vain konetta jostain lainaan, jos ei niin palaillaan myöhemmin! :)

1 kommentti:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016