BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. lokakuuta 2013

Raision aluekisat 90cm

Kisapostaus tulee hiaman myöhässä kun sain vasta nyt aikaiseksi koota videon kasaan, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) Tosiaan lauantaina hypättiin vielä hiukan ennen sunnuntaisia kisoja, tultiin lopputunnista pieni radantynkä korotettuna. Alkutunnista Diva oli vähän tahmeahko mutta loppuun se vain virkosi ja lopputunnin hyppelöistä jäikin oikein hyvä fiilis, hyvillä fiiliskisllä siis oltiin lähdössä seuravan päivän kisoihin!
 Odoteltiin verkkaan pääsyä kun törmättiin Riinaan kameran kanssa :)

Sunnuntaina suuntasin suoraan Raisioon alvan tallille. En tiedä mutta mua ei oo oikeastaan koskaan jännittänyt yhdetkään kisat, eivätkä nämäkään ainut mitä hiaman alan aina stressaamaan ennen starttia on,että muistanko radan, kumminkin kun katsoo alle muutaman muun suorituksen ja kertaa radan oon sen aina hyvin muistanutkin :D  Hypättiin mun ensimmäiset aluekisat 90cm luokka. Rata oli oikestaan simppeli suht helppo ja kivan tuntuinen.Arvosteluna oli 367,1 (A2/A2) eli perusradalta uusinta ois jatkunut suoraan.
Verkassa Diva oli itseasiassa ihan kivan tuntuinen kun alkoi virkoamaan, oli sopivan reipas ja toimi omalla moottorilla! Saatiin suht hyviä hyppyjä verkkaesteille. Alkurata meni miten meni, laukka olis saanut kyllä olla vieläkin pyörivämpää , mutta tuntui ettei diva oikein lähtenyt kunnolla pohkeesta eteenpäin. Nelos este oli sarja, tultiin vähän huonosti ja liian huonossa temmossakin sisälle joten rämmittiin se jotenkin läpi, loppuradasta itseasiassa viimeiselle 8 esteelle tuli sitten kielto.. Kasille oli seiskalta oli hiaman kareva linja, itse vain unohdin ratsastaa eteen eikä paikka olisi täsmännyt ja kaiken muun lisäksi D kyttäili esteen johteita joten stoptattiin siihen, uusi tie ja enemmän laukkaa ja päästiin yli. Ei siis päästy uusintaan asti ja 4vp rapsahti! Vähän harmitti mutta ihan vain oma moka, mitäs en ratsastanut.. Aina ei voi voittaa ja niistä virheistähän onneksi aina oppii. Oishan noi kisat voinut mennä vieläkin huonommin joten sen kannalta kumminkin positiivisin mielin odotteleman taas uusia kisoja, Diivuli kumminkin käyttäytyi ja hyppeli hyvin vaikka tuntui että kuski taisi olla hiaman unessa! :)) Eihän tuo meno videolta niin huonolta näytä kuin mitä silloin selästä tuntui :D Alhaalla vino pino kuvia, sekä ratavideo! Iso kiitos Riinalle,Iinalle & Emmalle kuvista  sekä Inkalle videosta!

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016