BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. lokakuuta 2013

Syksy ja sänkkäri!

Tällä hetkellä en tiedä mitään sen parempaa kuin ihanat syksyiset maisemat ja jatkuvan pitkä sänkkäri pelto!! Ollaan diivulin kanssa nyt nautittu syksystä parin viimeisen ratsastuskerran ajan oikein kunnon sänkkärillä, ja voi jestas miten hauskaa divakin ollut niin tyytyväisen oloinen! :)

Maanantaina suuntasin ensiksi sänkkärille jossa pääosin vain käveltiin ja hiukan ravailin. Diva oli ihan into piukeena, hyvä kun kävellä malttoi :D Sänkkäriltä suuntasin vielä kunnolla kentälle jossa työstin vielä kaikki askellajit läpi. Diva oli ihan super kivan ja rennon tuntuinen läpi ratsastuksen ajan, liikkui letkeästi omalla moottorilla eteen. Tehtiin suurimmaksi osaksi siirtymissä ja muuten vain ratsastelin fiiliksen mukaan.Loppuun päin diivuli vain parani entisestään ja loppujenlopuksi olikin oikein  rento ja hyvän tuntuinen ratsastaa, liikkui hyvin pyöreästi eteen! 
Eilen torstaina aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta joten oli taas pakko nauttia ilmasta ja suunnata sänkkärille! Käveltiin ja ravailtiin koko pellon ympäri muutaman kerran jonka jälkeen jäätiin keskelle pyörimään ja työstämään ravissa. Diva oli alussa ihan täpinöissään ja tarjosi laukkaa ties missä kohtaan, tamma ois halunnut painella vain lujaaa menemään! Laukkaa otettiin pellon toisessa päädyssä, muutaman kerran pyysin oikein isompaa laukkaa suorempaa pätkää pitkin, diivuli paineli ihan innoissaan! Lopuksi käveltiin pelto vielä muutaman kerran läpi josta suunnattiin vielä hetkeksi kentälle keventelemään loppuravit, kentällä diivuli oli jälleen kerran taas oikein letkeän ja rennon tuntuinen! Vitstis miten makeita kuvia pellolta oiskaan saanut kun aurinkokin paistoi siihen niiin kivasti, kuvaaja vain puuttui :( 


Eilen lauantainakin suuntasin taas alkukäyntien ajaksi pellolle kävelemään. Kentällä jäin työstämään toiseen päätyyn ympyrälle kaikissa askellajeissa. Laukassa tehtiin hiaman temponvaihteluita, ensin pyysin isompa ja rennompaa laukkaa jonka jälkeen lähdin hidastamaan. Loppuun vain työstin hetken harjoitusravissa ja keventelin loppuravit eteen-alas, diivuli oli supe hieno! :) Divan jälkeen liikuttelin myöskin vielä ponin.

En tiedä mutta on alkanut tuntua,että lukeeko näitä perus tekstipostauksia ylipäätään ketään tai yleisestikkin kiinostako teitä nämä postaukset? Palautetta ja kommentteja olisi kiva saada jotta pystyisin blogia parantelemaan, olette olleet kovin hiljaisia :/  Parin päivän ajan on myöksin käynyt mielessä joskos blogi jäisi pienelle lomalle nyt jossain vaiheessa kun en saa enään niin aktiivisesti materiaaliakaan tänne, toisaalta en oikein tiedä kun kumminkin olisi intoa postailla useasti... Blogin ulkoasun suhteen sen verran,että se on nyt vielä keskeneräinen, odottelen uutta banneria joten vaihdoin kesäisemmän bannerin tuohon vanhempaan. Kaiken sortin erikoispostausideatkin ovat ennemmän kuin tervettuleita, toteuttelisin uusia sellaisia mielellään!:)

4 kommenttia:

  1. Oi kiva postaus :) Asustaako Diva enään TR:llä vai onko vaihtanut tallia? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! :)) ei asusta, vaihtoi tuossa pari kk sitten tallia, hiaman maaseutumalle

      Poista
  2. mä yleensä skippaan nää pelkät tekstipostaukset missä kirjotat vain miten meni ratsastus ja mitä teit koska ne on ehkä vähän tylsiä :( voisit laitella niihin piristykseksi jotain vanhoja kuvia (?) ja jättää vaikka paritkin ratsastuskerrat yhtä postausta varten ja yrittää kirjottaa vähän eri tavalla mitä nykyään :) muuten kyllä tykkään tosi paljon postauksistasi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin sellainen olo tulikin ,että mahtaakohan kauhean moni skipata nää pelkät teksti postaukset :D kiitos ideoista! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016