BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


21. lokakuuta 2013

Rento sunnuntai

Heipparallaa! Eilen  suuntasin heti aamupäivästä tallille liikuttamaan Divan sekä ponin. Täälläkin päin suomea on ollut viimepäivät todella kylmiä jonka seurauksena kenttäkin oli melko jäässä.. onneksi lunta ei sentään vielä ole satanut! Nyt vasta alan pikkuhiljaa sisäistämään ,että talvi tosiaankin tekee tuloaan,kauheeta kun justhan vasta oli kesä! :( 
Tallillee!
Ratsastin kummatkin hevoset vain rennosti läpi sen mukaan miten kentällä pystyi menemään. Paikka paikoin kenttä oli suurimmaksi osaksi hiaman jäässä joten työstin vain käynnissä sekä ravissa.


Diva oli ihan tosi rennon ja mukavan oloinen alusta alkaen ja tuntui,etten olisi halunnut lopettaa ratsastusta lainkaan. Käynnissä lähti jo kivasti rentoutumaan sekä pyöristymään ja oli hyvin kuulolla. Ravissa se parani vain entisestään! Lopuksi keventelin vain loppuravit eteen-alas ja lopetin siihen kun hevonen tuntui hyvältä, yhteensä mentiin ehkä n.35min. Diivuli oli kyllä iha super loppuun, niin rennon letkeä ja mukava ratsastaa!


Ponin kanssa suuntasin kentälle ilman satulaa, ratsastelin rennosti edelleen käynnissä ja ravissa työstäen ehkä n.30min ajan.Ponikin tuntui liikkuvan alusta alkaen omalla moottorilla eteen. Lopussa liikkui tosi nätisti ja rennosti joten siihen oli hyvä lopetella! 
Ukkelikin oli lähtenyt mukaan ajelemaan ja poikkesi tallilla :`) 
Loppupäivä kuluikin Brunon kanssa HIHS:ssiä seuraten telkkarista! Alunperinhän tarkoitus oli lähteä ihan paikanpäälle katsomaan mutta suunnitelmat muuttuivatkin joten en sinne tänäkään vuonna päässyt, noh joskos vihdoin pitkästä aikaa sitten ensi vuonna! 


Tää viikko mulla onkin taas iltavuoroviiko koulussa joten heppailut siirtyivät taas viikonlopulle, palaillaan siis silloin! Hyvät alkuviikot! :)

2 kommenttia:

  1. ihanua kuvia! missä sä oot töissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) en varsinaisesti vielä missään mut meillä kuuluu kouluun aamu-ja iltavuorot, perjaatteessa vois siis sanoo työks kun tehdään ihan normaalisti hommia koulun kampaamossa :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016