BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. lokakuuta 2013

Thank you for everything

Vuosi oli 2007 kun aloin julitaa hoitamaan, päivä päivältä kiinnyin poniin vain enemmän ja enemmän ja siitä tuli tosi lyhyessä ajassa mulle tosi tärkeä. Toiset aina kyselivät ja ihmettelivät miksi juuri Julita? Poni joka kuolasi jatkuvasti , oli hidas ja laiska eikä kovin osaava. Julita vain tuntui sopivalta juuri sellaisenaan kuin oli! Lähemmäs 4 vuotta ponia hoidin, muistan kun olin ollut aikaisemmin Julitan päivähoitaja ja sainkin alkaa ponin vastuuhoitajaksi, voi sitä ilon määrää silloin! Julita opetti mulle ihan tosi paljon, sen kanssa tuli koettua kaikenlaista,  niin onnistumiset kuin epäonnistumiset, surut ja ilot, maastoreissut jotka päättyivät meidän osalta aina melko vauhdikkaasti kun poni päätti aina välillä laukkasuoralla pukittaa mut alas, ensimmäiset koulukisat, estekilpailut sekä paljon muuta. Julita osasi aina piristä ja hoitopäiviä sekä ratsastuskertoja odotti aina innolla viikosta toiseen kun tiesi,että tuo tärkeä tamma odottaa tallissa!


En tarkemmin tiedä syitä Julitan lopetukseen mutta ilmeisesti ponnilla oli ollut takapolvessa ongelmia , olihan Julitalla jo ikääkin se 20-vuotta , nyt sillä on kaikki hyvin eikä tarvitse enään kärsiä. Onneksi ovat kuvat ja muistot jotka eivät koskaan katoa!



 Kiitos  ihan kaikesta!
Rest in peace ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016