BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. lokakuuta 2013

Uusi ulkoasu ja hiukan muuta!

Heipparallaa! Tämä viikko mulla onkin koulussa ollut iltavuoroviikko joten en ole sen vuoksi tallillakaan alkuviikosta ollut. Tämänviikon heppailut siis osuivat nyt viikonlopulle. 

Eilen lauantaina oli ihan älyttömän ihana ilma, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli vielä ihan suht lämminkin! Päätettiin siis divan kanssa suunnatta sänkkärille nauttimaan ihanasta syksyisestä ilmasta. Diva jopa tuntui pellolla yllättävän rennolta ja rauhalliselta kun yleensä sillä on vähän tapana painella siellä kuin höyryjuna :D Pellolla työstin käynnissä ja ravissa ja laukkaamaan siirryttiins sitten kentälle. Kentällä diva oli jälleen ihan super hyvä , liikkui nätisti pyöreästi eteen! 

Tänään sunnuntaina puolestaan oltiin divan kanssa pitkästä aikaa hyppäämässä! Alussa tuntui,ettei mistään oikein tule mitään ja divakin tuntui tosi tahemalta ja sitä sai ratsastaa tosi paljon jalalla eteen. Sain raipan käteen jonka jälkeen pikkuhiljaa tamman alkoi pikkuhiljaa heräilemään ja sopiva tempo löytyä. Hypättiin tunnin aikana kivaa 3esteen tehtävää. Ravipuomi-ristikko, pääty-ympyrällä 2 laukan välillä pysty-pysty josta okserille, okserin jälkeen kaarrettiin lyhyellä tiellä oikealle ja hypättiin tehtvän alkussa ollut ristikko- ristikolta jatkettiin vielä lyhyellä tiellä okseri uudestaan. 
Noiden lyhyiden teiden ratsastamisena tarkoituksena oli "uusinta" , diva kääntyikin melko vikkelään ja alkoi imeä tosi hyvin esteille. Lopussa saatiin tosi hyvät johon oli hyvä lopetella, diivuli loikkeli hienosti! 


Uudistin nyt vihdoin blogin ulkoasua uuden bannerin myötä! Saa nähdä kauvanko tämä tulee pysymään, mulla kun on vähän tapan kyllästyä melko pian ulkoasuihin :D Bannerista tykkään kyllä ihan sikana!  Mitä mieltä te olette? 

Lokakuun jälkeen tapahtuuu myös hiaman muutoksia mun hevosharrastuksessa ainakin joksikin aika ja johonkin suuntaan. Divahan tosiaan muutti tuossa muutama kuukausi takaperin artukaisista kauemmaksi maaseudummalle joten tallille matkaa tulee nyt väkisinkin enemmän. Mulla alkaa olemaan koulu ja opiskelut loppusuoralla kun tammikuussa olisi tarkoitus valmistua , ennen valmistumista meille kumminkin tulee kauhesti loputöitä, mm. muutamankin päivän peräkkäin kestävät näytöt kaikista töistä sekä liutta portfolitöitä.. Tästä syystä talven mittaan näin paremmaksi pitää pientä taukoa divan luota ja käydä koulu suoritetusti  loppuun. Yksinkertaisesti kaikkeen ei tulisi millään riittämään aika  varsinkin kun talvea päin mennään ja tallille matka on sen verran pitkä. Näillä näkymin pitäisin taukoa 2-3kk jonka jälkeen keveemmällä taas jatkaisin divan luona. Täysin hevosetonta lomaa en kyllä todellakaan kokonaan kykene pitämään joten silloin tällöin ajan salliessa tulen varmaan divan luon satunnaisesti käymään  taikka artukaisissa ottamassa irtotunteja. Näillä tullaan menemään ja uudet kujeet taas keveemmällä!  Tämä ei blogiin varsinaisesti tule kauheasti vaikuttamaan sillä hevostelut jatkuvat kumminkin josain määrin mutta ei niin useasti kuin mitä tähän asti, kumminkin päivittelen blogia ihan normaaliin tapaan :)

8 kommenttia:

  1. Ihana ulkoasu, bannerissa on tosi kiva tunnelma ja tykkään näistä blogin väreistä ! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi upee banneri ja kiva tää ulkkakin :)

    VastaaPoista
  3. wau ihana banneri!! :) ja muutenki ihana tää pinkkisävy :D!

    VastaaPoista
  4. oi, banneri on aivan ihana!! :3 ja muutenkin uusi ulkoasu miellyttää suuresti! (:

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016