BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


15. tammikuuta 2014

Pakkaspäivän Diivailut

Heipparallaa! Tähän päivään kuului vihdoin pitkästä aikaa taas diivailua! :) Oli myös kaikenkaikkiaan melkoisen kiirus päivä kun aamulla 8 aikaan lähdin kouluun ja siltä reissulta vasta puoli 9 pintaan tulin takaisin kotiin :D Koulua mulla oli siihen viiteen asti josta lähdin suoraan pikimmiten tallille päin liikuttelemaan divan. Kenttä oli hitusen jäässä joten ei siinä sen kovin kummosia pystynyt tekemään ulkonakin oli vielä lähemmäs -15 astetta pakkasta, oli muuten hitusen kylmä ratsastaa! Oli kyllä taas niin tuttu ja turvallinen olo kiivetä divan selkään, se vaan on niin passelin sopiva! Työstin käynnissä suurimman osan, asetellen ja taivutellen, kiemurauria ratsastaen sekä kahdeksikolla työstäen, hiukan otin myöskin ravia tehden siirtymisiä sekä työstäen kahdeksikolla harjoitusravissa. Vaikka ulos miletien jäätyi pystyyn ei se haitannut tippaakaan kun Diva oli niin mukava,kevyt, rento ja hyvä ratsataa ja parani entisestään vain loppua kohden, ihan super kiva!:) Jäi kyllä hyvä mieli tämänpäivän diivailuista :)

Ja ainiin!! pääsen vihdoin ja viimein pitkästä aikaa nyt ylihuomenna perjantaina maneesille hyppäämään diivulin kanssa valmennukseen! todellakin pitkästä aikaa kun viime hyppykerta taisi olla siinä lokakuun pintaan, oi vitsit tätä oon oottanut! :) Liina lupautui tulemaan kuvaamaan valmennusta joten luultavasti luvassa blogiinkin hyppikseltä materiaalia! Palaillaan siis hyppiksen merkeissä viimeistään sunnuntaina!
talvi 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016