BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ,uudet kujeet

Vuosi vaihtui hyvässä seurassa kavereiden kanssa melko railakkaissa tunnelmissa ja 2014 onkin stratannut käyntiin hyvissä merkeissä! Mitään uudenvuodenlupauksia en lähtenyt tekemään sillä tiedän,etteivät ne kumminkaan koskaan tule pitämään sen koomin! 

Eilen kävin heppailemassa ekaa kertaa tänä vuonna ja hiaman eri merkeissä kuin mitä tähän asti olen tottunut! 

Tässä on Taavi. Taavi  on isohko symppis ja rauhallinen pv ruuna! Kävin kokeilemassa Taavia itseasiassa jo

ennen joulua artukaisissa. Taavin omistaja etsi sille hoito-,sekä liikutusapua ja lupauduin käydä  hevosta kokeilemassa. Ruuna osottautui mukavaksi ratsuksi joten sovimme,että käyn Taavia hoitamassa sekä liikuttelemassa pari kertaa viikossa, jatkossa siis luvassa postauksia myös Taavin kanssa touhuiluista!

Divakun asuu nykyisin sen verran kaukana,ettei mulla aina välttämättä viikkoisin ole mahdollisuutta  taikka ylipäätään aikaa käydä tallilla säännöllisesti, toivottavasti kevään mittaan myös divalla pystyn käymään säännöllisemmin, oman auton sekä toivonmukaan myös työpaikan mittaan! :) En halua ratsastuksesta kumminkaan  pitää mitään sen suurempia taukoja joten  näin parhaaksi,että muutaman kerran viikossa käyn Taavialla ratsastamassa, kaikenlisäksi mukavan hevosen lisäksi plussana, että talli onkin mulle jo entuudestaan tuttu sekä matkoihin ei mene melkein mitään aikaa! :)

Eilen tosiaan kävin liikuttamassa Taavin. Saatiin mennä maneesissa ihan itsekseen noin tunnin verran ajan. Viime ratsastuskerrat Taavilla ollaan pääosin vain tutustuttu toisiimme. Taavi on paljon erilaisempi ratsastaa kuin esim. mitä diva on joten menee varmaankin hetki ennen  kuin yhteistyö uuden kaverin kanssa alkaa ihan kunnolla pelittämään! Eilen kumminkin tuntui,että palat alkavat pikkuhiljaa loksahdella paikoilleen ja Taavikin liikkui loppuakohden jo paljon rennommin ja paremmin kuin mitä ihan ekoilla ratsastuskerroilla.

Tein pitkän käyntityöskentelyn, työstin kolmikaarisella sekä ympyröillä, hiaman asettelin ja taivuttelin ja vaihtelin usein suuntaa. Ravissa tehtiin siirtymisiä sekä jatkoin työskentelyä kahdeksikolla. Laukka otin alkuun suoralla uralla josta jäin työskentelemään pääty-ympyrälle työstäen siirtymisillä. Taavi oli tällä kertaa todella reippaan oloinen ja sitä sai oikeastaan jopa pidätellä. Lopuksi työskentelin vielä hetken harjoitusravissa ympyrällä ja jäin erityisesti keskittymään omaan istuntaan. Nyt kun en varsinaisesti ole ratsastanut kovinkaan säännöllisesti tuntuu,että itsekkin on väkisnkin hiaman ruosteessa, kädet seikkailevat sekä pohjetta antaessa kantapää lähtee liikaa nousemaan.  Noh joskos istunta taas alkaa muodostumaan paremmaksi säännöllisen treenaamisen avulla!

Sunnuntaina menen taas Taaveilemaan ja Liina luapautuikin meitä kuvaamaan joten saadaan blogiinkin vihdoin ratsastusmateriaalia! Palaillaan :)

4 kommenttia:

  1. Et siis lopeta divan vuokraamista kokonaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lopeta, nyt vain käyn siellä epäsäännöllisesti. Toivonmukaan kun kevääseen päin tästä mennään mulla on jo auto sekä työpaikka joten aikaa ja rahaa käydä divalla säännöllisesti :)

      Poista
  2. Kiva kun saat heppailla Taavin kanssa nyt kun jos Divan kanssa heppailu jää tällä hetkellä vähemmälle :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016