BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. tammikuuta 2014

Kuulumiset ja puhelimen tyhjennystä

Heippa! Alkuviikosta kävin maanantaina sekä tiistaina liikuttelemassa Taavin.Maanantaina tuntui,ettei oikein mistään tule mitään enkä osaa ratsastaa sitten ollenkaan, Taavi oli melkoisen raskas ja tahmeahko ratsastaa. Laukkojen jälkeen se hiaman oli onneksi reippaampi eikä enään niin raskaan ja tahmean oloinen. Lopuksi työstin niin kauvan käynnissä ja ravissa ja lopettelin pikkuhiljaa siihen kun tuntui,että hevonen oli hyvän tuntuinen. 

Tiistaina suuntasin tallille heti aamusta kahdeksan paikkeilla. Sen lisäksi,että koulu alkoi loman jälkeen iltavuorolla oli muutenkin melkoisen masentavan oloinen aamu ulos mentäessä, vettä tihkutti ja ilma oli  sumea ja pimeä.. pieni lisäloma joululomaan ei olisi tehnyt kyllä haittaa, unirytmikin oli kääntynyt loman aikana ihan päinvastaiseksi.. Onneksi aamu osittain sentään strattasi hyvin kun kävin Taavin liikuttelemassa ja hoitamassa. Mentiin ehkä vajaa tunti ilman satulaa. Tuntui,että osasin istua Taavin selässä paljon paremmin kuin mitä satulan kanssa ja hevonenkin liikkui paljon paremmin ja rennommin kuin mitä  maanantaina, nyt taavia ei tarvinnut edes ratsastaa läheskään niin paljon eteen ja loppua kohden oli se jo mielyttävä ja rento ratsastaa! 

Ratsastuksen jälkeen hoidin ja harjailin taavin jonka jälkeen se pääsi takaisin tarhaan ja itse suuntasin kouluun iltavuoroon joka olikin mun viimeinen iltavuoroviikko ikinä tuossa koulussa, onneksi! Päivät vain tuntuu menevän ihan hukkaan kun aamulla vain odottaa,että kahdelta pääsee lähtemään kouluun ja illalla pääsee vasta kahdeksan aikaan kotiin. Enään esni viikko koulua sen jälkeen kolme vapaa päivää jonka jälkeen kolmen päivän näytöt ja se olisi sitten vihdoin ja viimein siinä! Koulun jälkeinenkin elämä valmistumisen myötä alkaa pikkuhiljaa selkeytymään koko ajan parempaan suuntaan ;)  Jottei postauksesta tulisi liian tekstipainotteinen tyhjentelin puhelinta ja lisäilin muutamat kuva tännekkin kollaasien muodossa! :) 


1. Taavikin näytti tiistai aamulla alkuun erittäin innostuneelta kun suunnattiin maneesille :D 2. Maneesilla ei ollut siien aikaan ketään saatiin mennä vajaa tunti ihan keskenään :) 3.  "pakollinen" peilikuva viimeviikolta.

4.  Työhaastatteluun menossa ja maailman ihanin huivi!!  5 . Iltavuoroa.. 6.  Joulun jälkeen alennusmyynneissä

7.  Ainut hyvä asia iltavuoroissa on, että aamuisin saa nukkua pitkään ja syödä kunnollinen aamupala! 8.  Uudenvuoden skumpat! 9.  Ehkä maailman paras sarja ikinä, greyn anatomia! aloin joululomalla ihan huvikseni katsomaan viaplaystä ja jäin samantien kokonaan koukkuun, pari viikkoa katsonut ja nyt menossa melkein 5kauden puoliväli!
 10.  Eilistä perjantai-iltaa! 11.&12.  Uudeltavuodelta
13.  Ekojen näyttöjen viimeistä päivää! 14.  Joululahjoja 15.  Tännekkin päin suomea on vihdoin satanut ohut kerros lunta, Bruno ja brunon eka talvi! Bruno kirmaili tänään pitkin pihaa pää puoliksi lumen peitossa kun oli niin innoissaan valkeasta maasta :D

Palaillaan taas ensi viikosta! :)

2 kommenttia:

  1. toi greyn anatomia on niin kiva mut harmi ku se on kokoajan tauolla, esim nyt ehti tulla 5-7 jaksoo ja sit heti tauolle taas :(.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijjaa niin ne telkkarista tulevat uudet jaksot on koko ajan tauolla ? :D ite en vielä ihan niihin jaksoihin asti ookkaan ehitnyt :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016