BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Heipparallaa!

Suunnitelmat muuttuivatkin viime perjantaina sen verran,etten valitettavasti pystynytkään osallistumaan valmennukseen. Tarkoitus oli lähteä koulusta pikimmiten suorinta tietä tallille ja valmennuksen jälkeen nopsaan kotiin, aikataulu olisi ollut melkoisen tiukka silloin sillä lähdettiin vielä illalla kavereiden kanssa laivalle. Jouduin hyppiksen jättämään väliin sillä en olisi saanut kyytiä  tallilta takaisin turkuun riittävän ajoissa  jonka myötä olisin joutunut jättämään myös laivareissun väliin.  Hyppelöt jäivät siis mun osalta siltä päivältä hyppäämättä mutta toivotaan joskos tässä lähiaikoina tulisi toinen mahdollisuus hyppikselle :) 

Perjantaina sain vihdoin ja viimein koulussa tunnit täyteen ja illalla lähdettiin kavereiden kanssa laivalle, olikin melkoisen railakas reissu :D

Sunnuntaina oli tarkoitus käydä maastoilemassa Taavin kanssa mutta herralla kuulema olikin ollut sen verran virtaa ja vauhtia edellisillä päivilläjoten omistaja kävi itse sen silloin ratsastamassa. Sen sijaan kävin tänään Taavin hoitamassa sekä sen kanssa kiertelemässä tallin alueella pellolla sekä käppäiltiin myös maastolenkki. Käväisin tallilla jo puoliltapäivin, oli aivan ihana talvinen ilma! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja pakkastakin oli juuri sopivan verran.


Nyt olenkin koko alkuviikon pyörinyt kotosalla kun koulu multa tuli tosiaan päätökseen viime perjantaina. Huomisesta lauantaihin tosin mulla on vielä viimeiset näytöt edessä ja ensi viikolla toivonmukaan olenkin sitten vihdoin ja viimein valmistunut parturi-kampaaja!!  Toivottavasti ensi viikko olisi hiaman hevostäyteisempi kuin mitä tämä, valmistumisen myötä toivonmukaan mulla on taas enemmän aikaa myös hevostelulle! Lähinnä halusin tulla nyt päivittelemään kuulumisten kera! Hauskaa loppuviikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016