BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. tammikuuta 2014

almost ready

Viimeviikon torstaista lauantaihin vietin koululla joka päivä lähestulkoon 11tuntia joka päivä.. aamuisin menin 8 ja vasta iltaisella 7 jälkeen pääsin joka päivä sieltä viimeisenä lähtemään. Tällä hetkellä en tiedä mitään raskaampaa kuin mitä nuo näytöt olivat. Näyttöihin meillä kuului tällä kertaa permanentit, kampaukset&meikit sekä tyylikokonaisuudet.Perjantaina väsäilin pitkien hiusten permanenttia sekä suoristupermanntia yhteensä lähemmäs varmaan sen 8h sekä lauantaina Siiri tuli mulle tyyliasiakkaaksi, 6tuntia hujahti äkkiä raidoitukseen,väriin, meikkiin sekää kampaukseen... huh! onneksi nyt on kaikki kumminkin takana ja kaikki suoritettu suosiolla läpi, tämän viikon perjantaina on sitten valmistujaiset! 

Hevosrintamallekkin kuuluu nyt  jotain uutta! Oon tosi innoissani tästä ja toivon,että kaikki alkaa rullaaamaan hyvin! Tästä kumminkin lisää viimeistään ensi viikolla kunhan päästään kunnolla aloittamaan sekä työntouhuun :) 

Koko tämä alkuviikko mulla on jälleen vapaata! Seuraavat hevostelut tosin on sovittu vasta ensi viikolle joten nyt mulla olisi hyvä aika toteutella tällä viikolla kainelaisia erikoispostaus toiveita, mikäli sellaiset kiinnostaisivat! :)  Nyt siis vapaasti ideoita tulemaan minkälaiset erikoispostaukset saattaisivat kiinnostaa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016