BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. lokakuuta 2014

Iltaiset heppailut

Tällä viikolla kävin Geen liikuttamassa keskiviikko sekä torstai iltana töiden jälkeen. Tänään perjantainakin oli alunperin tarkoitus töiden jälkeen käydä tallilla mutta maneesi olikin vielä iltasella varattuna joten Gee saikin vapaan, huomenissa käyn sitten geen ratsastamassa.
Essi kävi kuvailemassa keskiviikkona joten alhaalla siitä koostetta. Huomaa,että talvi tekee pikkuhiljaa tuloaan.. keskiviikkonakin lämpöasteet vaihtuivat miinuksen puolelle ja iltasella maneesilla olikin ihan todella kylmä .Gee oli alussa ihan todella vahva ja melkoisen vauhdikas. Ei tehty oikeastaan mitään sen ihmeempiä, lähinnä työstin ympyröillä kaikissa askellajeissa ja pyrin siirtymisten kautta saamaan geetä paremmin kuulolle. Gee ei oikein ollut hyvä mutta ei kumminkaan huonokaan.. loppuun päin lähti paranemaan ja oli kumminkin paremman tuntuinen lopussa kuin mitä alussa.
Torstaina aloitin pitkällä käyntityöskentelyllä. Työstin pitkillä sivuilla tehden väistöjä. Alun jälkeen gee oli ihan yllättävän hyvän tuntuinen ja lähti väistättämään hyvin. Ravissa työstin siirtymisillä ja laukkaa otin aluksi rennosti koko uraa pitkin kumpaankin suuntaan josta lähdin kokoamaan ja hidastamaan laukkaa. Gee toimi oikeastaan tosi kivasti nyt laukassa, oli paljon paremman tuntuinen kuin mitä edellispäivänä. Jatkoin muutaman kerran vastalaukassa lävistäjän sekä lyhyen sivun kaarteen johon lopettelin hyvien pätkien jälkeen. Loppuun loppuravit eteen-alas! Gee oli  oikein kevyt ratsastaa ja ravaili tyytyväisen rennosti.
Katsotaan joskos saisin huomenissa jonkun kuvailemaan, mikäli en palaillaan seuraavan kerran HIHS postauksen merkeissä alkuviikosta!

Kuinka moni teistä lukijoista on paikalla hihs:sissä sunnuntaina? Tulkaa ihmeessä moikkaamaan mikäli törmätään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016