BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. lokakuuta 2014

Helsinki International UB Horse Show

Eilen sunnuntaina suunnattiin kohti Helsinkiä ja Helsinki horse showta. Mun viime Hihs visiitistä onkin viitisen vuotta aikaa joten olikin jo korkea aika päästä itse paikanpäälle katsomaan.. Herätys oli aivan tolkuttoman aikaisin 5:15 ja seitsemän aikaan istuttiinkin jo bussissa.

Paikkana tuo Helsingin jäähalli herätti vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Koko paikka tuntui kovin ahtaalta ja pieneltä eikä tapahtuma oikein tuntunut Hihssiltä.  Tähän astiset HIHS kokemuset kun ovat lukeutuneet Hartwall areenalle jossa oli se tietynlainen tunnelma... Toisaalta eiköhän tämäkin ole vain pelkkä tottumiskysymys, kaikenkaikkiaan tapahtuma oli kumminkin hyvin järjestetty. Expo oli omasta mielestäni täysi pettymys enkä noiden Roecklin talviratsastushanskojen lisäksi sieltä muuta löytänyt vaikkakin ostoslistalla oli alunperin kaikenlaista. Expo käytiin fiksusti kiertämässä esteluokkien alkaessa ruuhkan hälvetessä. Taukojen aikana ihmispaljoudessa ja ruuhkassa ei paljoa pystynyt kiertämään.  Meille oli osunut ihan todella hyvät paikat alakatsomosta ja yleisö olikin ihan todella lähellä itse areenaa! Mukava uudistus oli,että verryttely oli nyt avoin yleisölle ja käytiinkin kouluverryttely sekä esteverkkaa siellä katsomassa.  Oli kyllä ihan mahtava päästä seuraamaan läheltä huippujen ratsastamista! Ensi vuoden hihssiä odotellessa!


World Cup luokan loputtua käytiin  mäkkärin kautta syömässä josta jatkettiin linja-autoasemalle ja kohti Turkua. Innostuin kuvailmeaan päivästä videopostausta mutta loppujenlopuksi kamera jäikin vähän liian useasti laukkuun enkä saanut videosta kovin pitkää. Ohessa nyt kumminkin lyhyehkö videopostaus, toivottavasti tykkäätte!


Mitä mieltä te olitte tämänvuotisesta Horse showsta ?
Teittekö exposta löytyöjä? 

3 kommenttia:

  1. Kävin Hississä vanhemppien kanssa, olisin halunnut ostaa uudet, nahkatalvihanskat, mut raha ei riitänytkään.

    VastaaPoista
  2. Parempi ja halvempi on tukholmassa pidettävä horse show, kannattaa ensi vuonna säästää sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oisin Tukholmaan jo halunnut tänäkin vuonna mut tyydyttiinkin vaan sittenki tohon helsinkiin! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016