BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. lokakuuta 2014

Viikkokatsasus + estevalmennus!


Huh, taas on melkein viikko vierähtänyt viime postauksesta. Aikaa ei vain yksinkertaisesti ole ollut muiden kiireiden ohella koneella istumiselle. Päivät ovat lyhentyneet koko ajan aivan hirvittävää vauhtia ja jo seitsemän aikoihin alkaa olla jo melkoisen pimeää.. Pimeyden ja vesisateiden vuoksi ollaan geen kanssa menty suurimmaksi osaksi maneesissa joten kuvamateriaaliakaan ei valitettavasti ole kertynyt lainkaan. Alkuviikosta tiistaina kävin geen kanssa kävelemässä sillä siltä puuttui edelleen yksi kenkä. Keskiviikosta lauantaille olin Stokkalla Hulluilla päivillä töissä joten tallille ehdin töiden jälkeen vasta ilta myöhäsellä. Keskiviikkona ratsastin suht rennosti kaikki askellajit läpi. Gee oli oikeastaan tosi hyvän tuntuinen, kevyt ja oikein miellyttävä ratsastaa! 


Tänään lauantaina meillä oli pitkästä aikaa Kaisan estevalkka! Viime hyppykerrasta onkin jonkun aikaa kun viimeksi hypättiin Geen kanssa TR:n aluekisoissa. Kisojen jälkeen pidettiin pieni hyppyloma ihan vain mielenvirkistykseksi. Loma teki selvästikkin ihan hyvää kun gee oli melkoisen innoissaan päästessään taas pitkästä aikaa hyppäämään.

Alussa Gee oli ihan todella vahva ja juoksi vain apuja vastaan, mistään ei tuntunut tulevan mitään. Verkkojen jälkeen aloitimme tulemaan kolmea kavalettia kummastakin suunnasta josta siirryimme tulemaan toisella pitkällä sivulla olevaa jumppaa. Jumpan jälkeen lähdimme tulemaan rataa. Rata näkyykin kokonaisuudessa melko hyvin videolla joten ei siitä sen enempää. Pienehkön hyppytauon myötä tuntui,että olin itse pikkasen kohmeessa.. Riittävän monta kertaa mua sai muistuttaa ulkoavuista! Jäin aivain liian useasti kääntämään pelkästään sisäohjasta. Rataa tultaessa lähdin okserille tuuppaamaan istunalla eteen, liian helposti kun en näe paikkaa lähden tuuppaamaan eteen.. Kaikenkaikkiaan Gee kumminkin oli oikeataan todella hyvän tuntuinen vaikkakin melkoisen vauhdikas, korvat töttöröllä vain paineli kohti seuraavia esteitä! :D Itse kun muisti istua ja odottaa ja ottaa heti esteiden jälkeen kontrolliin rata rullasi suht kivasti!

Huomenissa käyn Geen liikuttamassa. Toivotaan,että ilma suosii sillä Ansu lupautui tulemaan meitä kuvamaan, joskos saataisiin uudet banenrikuvat otettua! Pitäisi blogin ulkoasua päivitellä hieman syksyisemmäksi ;)  Tähän kuukauteen mahtuukin vielä  kaikkea kivaa ja parin viikon päästä onkin HIHS jonne ollaan sunnuntaina lähdössä katsomaan World Cup näytökseen! 
 Viime hihs reissusta onkin jo  hurahtanut viitisen vuotta aikaa joten innolla odottelen tämänvuotista hihs:siä!

Kuinka moni  teistä lukijoista on menossa HIHS:iin ja mihin näytökseen?

4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016