BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. lokakuuta 2014

Sunnuntain hyppäri & uusi ulkoasu!

Tänään oltiin Kaisan estevalkussa. Pitkästä aikaa oltiin Viivin sekä Pertin kanssa samalla tunnilla.  Valmennus meni kokonaisuudessaan ihan kivasti alkua lukuunottamatta joka meni vähän plörinäksi. Verkassa oli hankaluuksia mahtua kavalettien väleihin kun Gee ei tuntunut kuuntelevan pidätteitä lainkaan. Hetken saatiin kumpaankin suuntaan kavaletteja tulla jotta päästiin välit 4 sekä 5 askeleella. Rataa hypätessä loppua kohden parani huomattavasti. Alussa tuli pariin otteeseen muutama kielto, lähdin jälleen liikaa ennakoimaan paikan kanssa. Kun muistin istua ja odottaa lähti sujumaan huomattavasti paremmin ja saatiin onnistuneet hypyt!



Hurjan iso kiitos  Emmalle  ihanasta bannerista ja ulkoasusta, tykkään paljon! Uuden ulkoasun myötä päivitin myöskin välilehtien tiedot sisällön suhteen uuteen uskoon!

Vastausvideo on myöskin työn alla, pyrin saada kuvattua ja julkaistua sen nyt tulevalla viikolla. Vielä on siis aikaa käydä esittämässä kysymyksiä kysymyspostaukseen johon pääsette TÄSTÄ! :)

Mitä tykkäätte  uudesta ulkoasusta? 

4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016