BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. joulukuuta 2015

KouluvalmennuksessaViime viikon Keskiviikkona meillä oli pitkästä aikaa Marin kouluvalmennus. Tai oikeastaan edellisestä kerrasta taisi olla aikaa vain kaksi viikkoa, mutta se tuntui ainakin ikuisuudelta omasta mielestäni..  Sielän tunti osui kyllä niin oikeaan kohtaan ja taas saatiin kotiläksyksi uusia tehtäviä ja asioita mietittäviksi sekä hiottaviksi. Aloiteltiin tunti jäämällä isolle pääty-ympyrälle toiseen päähän jossa lähdettiin hakemaan rentoa muotoa ja tasaista tahtia. Pääty-ympyrän sisälle lähdettiin tekemään pienempiä voltteja jossa lähdettiin asettamaan ja taivuttamaan, ajatuksena saada hevonen paremmin sisäpohkeen ympärille. Ravissa ja laukassa jatkettiin samaa tehvävää tarkoituksena jumpata hevosta kumpaankin suuntaan. Keskityttiin tällä kertaa helppoihin ja yksinkertaisiin asioihin. Gee oli alusta alkean rennon ja rauhallisen tuntuinen ja yhteistyöhaluinen, pystyttiin tekemään ja vaatimaan asioita ilman,että vaikean paikan tullen hevonen olisi protestoinut saati korjannut vaikeita asioista yrittämällä juosta niistä pois. Kun hevonen tuntui ja oli alkutunnin sen verran yhteistyöhaluinen ja hyvän tuntuinen lähdettiin kokeilemaan lopussa pieniä pätkiä vastalaukkaa loivalla kiemurauralla. Nyt kun ollaan ahkerasti aikaisemmin treenailtu laukanvaihtoja oli Gee alkuun vähän hämillään kun nyt ei saanutkaan vaihtaa laukkaa.. Parit ensimmäiset pätkät menivätkin siihen kun gee lähti vaihtamaan laukat automaattisesti mutta loppujenlopuksi saatiin oikein suuvat pätkät kumpaankin suuntaan kun niin kuski sekä hevonenkin malttoi keskittyä!

Jotain hyvää huonon keskellä kun edellis viikon estevalmennus meni aivan plörinäksi niin vaihteeksi niin päin,että kouluvalmennuksesta sentään jäi puolet parempi fiilis!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva et jätit äänet tähän, jotenki paljon mielenkiintosempi kattoa! Hyvältä näytti teijän meno, ihanaa et on lähteny sujumaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekki tykkään mielummin kattoo muiden valmennus videoita misä ne äänet kuuluu! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016