BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. heinäkuuta 2016

Heinäkuun ensinmäinen



Taas on jokunen tovi vierähtänyt viime postauksesta. Syy hiljaisuuteen on niinkin yksinkertainen, kuin ettei tällä hetkellä ole oikein mitään kerrottavaa. Tälläkään postauksella ei ole varsinaista aihetta mutta päätin tulla päivittämään muutaman kuvan myötä viimeaikaiset kuulumiset! Arki pyörii lähinnä kodin, työpaikan ja tallin välissä juoksien joten aika on myös ollut kieltämättä vähän kortilla. Juhannuskin tuli ja meni ja meidän festivaalireissu olikin jo ohitse ennen kuin sitä ehti kunnolla edes sisäistämään. Vietettiin kaveriporukalla ihan huikean kiva juhannus Raumalla! Ensi viikolla jatketaan samoissa merkeissä koko viikonloppu Ruisrockissa ja siinä samassa mulla alkaa vihdoin ja viimein kolmen viikon mittainen kesäloma! Viimeistään lomalla aikaa tulee olemaan kunnolla niin itselle, kavereille, hevosille kuin bloggaamisellekkin ja kaikkea kivaa on tässä suunnitteilla!


Glitterin kanssa arki rullaa tasaiseen hyvään tahtiin. Tänään otettiin aamusta muutamat hypyt joiden pohjalta ollaan ainakin vielä lähdössä positiivisin ja luottavaisin mielin sunnuntaina Metsämäen kisoihin joissa hypätään 90 ja 100cm luokat. Näitä Metsämäen kisoja sitä odottaa joka kesä kyllä aina eniten! Palaillaan siis seuraavan kerran kisapostauksen merkeissä.


Annika kävi muutama viikko takaperin pitkästä aikaa kuvailemassa meitä joten tässä pientä esimakua, näitä tulossa lisää kunhan saan vain loput kuvat itselleni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016