BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


31. heinäkuuta 2016

Yhtenä hymynä!

Viimeistä lomapäivää viedään ja olenkin yrittänyt ottaa kaiken ilon irti näistä hellepäivistä sekä viimeisistä lomapäivistä! Tämän vuoksi kone on pysynytkin visusti kiinni ja tämäkin kisapostaus tulee vähän jälkijunassa mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Postauksen kuvat: © Mari Soiniitty & Hensku 

Viime viikon keskiviikkona suunnattiin kohti Piikkiötä Ylikylän tallille seurakarkeloihin joissa hypättiin Glitterin kanssa 90 sekä 100cm luokat. Meidän kuski Kiira hyppäsi kisoissa myös itse aikaisemmissa luokissa joten oltiin Glitterin kanssa liikenteessä jo suhteellisen aikaisin siihen nähden,että 90cm luokka alkoi vasta lähempänä neljää. Gee onneksi käyttäytyy kisapaikoilla kuin kotonaan ja odottelikin kopissa melko lunkisti.90cm sekä 100cm luokissa olikin onneksi sama rata joten riitti onneksi kun radan käveli kerran läpi. Arvostelultaan luokat olivat 367.1 eli perusradalta jatkuin suoraan uusintaan. Otettiin Glitteri hyvissä ajoin ulos kävelemään jonka jälkeen varustin sen ja suunnattiin kaikessa rauhassa verkkaan. Verkassa tein paljon temponvaihteluita ja keskityin vain siihen,että sain ratsastettua sen ohjan ja pohkeen väliin. Gee oli alusta alkaen oikeastaan aika yllättävän hyvän tuntuinen ja teki myös verkkaesteille hyviä sujuvia hyppyjä! Suht luottavaisin mielin jäätiinkin siis odottelemaan omaa vuoroamme. Itse rata rullasi tasaiseen ja hyvään tahtiin. Laukka pyöri läpi kaarteiden, paikat löytyivät ja mikä nyt kaikista positiivisinta oli, että ratsastin enkä jähmettynyt missään kohtaan. Puhdas ratahan sieltä tuli ja siinä kohtaa hymyilin kyllä kilpaa auringon kanssa. Loppujenlopuksi oltiin toisia ei sijoittuneita tässä luokassa. 

Metrin luokkaa varten verkassa vain ravailin, laukkasin ja otin pari hyvää hyppyä pystylle sekä okserille. Pyrin saamaan tässäkin luokassa sen saman fiiliksen joka meillä oli edellisessäkin luokassa ja itseasiassa Gee tuntui metrissä vielä paremmalta!  Geellä ei ollut missään kohtaan aikomustakaan kieltää vaan se tuntui koko ajan varmalta ja teki sujuvia hyviä hyppyjä, laukka pyöri ja sain ratsastettua hevosen niihin paikkoihin joihin halusinkin. Uusinnan viimeinen pääsi tipahtamaan mutta se ei kyllä haitannut tuossa kohtaa. Loppujenlopuksi oltiin luokassa kahdeksantena. En edes muista koskakohan viimeksi oltaisiin lähdetty kisoista näin hyvillä fiiliksillä pois, siitä on kyllä jokunen tovi kyllä aikaa! Kyllähän se sujuu kun kuski vaan muistaa ratsastaa.

Kaikenkaikkiaan siis oikein onnistunut ja mukava aurinkoinen kisapäivä, näitä reissuja ehdottomasti lisää!

1 kommentti:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016