BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. tammikuuta 2012

Kiva torstain hyppäri

 Eilen torsaina mulla olikin tunnilla pitkästä aikaa Elli! Elli oli jo karsinassa kuntoon laittaessa kamalan häslä, sättäsi koko ajan siinä jotain :D miettisinkin, että mitäköhän tunnistakin oikeen mahtaa tulla. Aijemmin kun olen Ellilä mennyt se on ollut kamalan tahmea ratsastaa eteen aina alkutunnista , nyt kumminkin Elli oli tosi virkeän ja reippaan oloinen ! Alettiin tulemaan aluksi pareittain toisessa päädyssä olevaa kavalettiä ympyrällä, muutaman kerran jälkeen piti aina laskea ääneen kavaletin kolme viimeistä askelta, pari kertaa itse lähdin laskemaan hiukan liian myöhään mutta muuten tehtävä sujui meiltä ihan kivasti.
 Tämän jälkeen tultiin  kolmen ristikon innari  (kuvassa) ja sen jälkee toisesta suunnasta sama. Laukkaa ei saatu oikein vaihdettua oikeassa kierroksessa mutta vasemmasta vaihto tuli jo esteen päällä. Lopuksi lisättiin tehtävään päädyissä olevat kavaletit josta tultiin perään ristikko innarit. Tunnista jäi hyvä fiilis ja Elli oli oikein kiva pitkästä aikaa ja liikkuikin  koko tunnin reippaasti ilman mitään  temppuiluita! :)




heppa näki jotain ihmeellistä!
hiukan vanhempi kuva
Sain nyt vasta niitä marraskuisi? kuvia yhdeltä hyppy kerralta, tässä nyt pari.. odottelen vielä muita kuvia! :)
pikkasen tärähtänyt :D

2 kommenttia:

  1. Sekoileeks mun kone kun tuli 2 tätä samanlaista postausta :D meinaatks mennä simpsonilla joskus vaikkapa tr:n seura- tai harkkaestekisoihin?? en kyl tiiä, koska ne ois. mut jos tilaisuus tulee, nii menisit ihmeessä niihin! :)

    VastaaPoista
  2. oho mun kone on tainnu sekoilla , tää oli lisänny tän postauksen 3 kertaa, heh! :D:D een tiedä yhtäää, tuski ainakaa nyt vielä iha heti ellei tr:n kisoissa ole jotai pienempii luokkii, ku ei Simpson oo viel oikee valmis mihinkää "kilpailukäyttöön" :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016