BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. kesäkuuta 2012

Happy B-day to me!!

Wuhuu hyvää syntymäpäivää mulle! 17-vuotta mittarissa. Hassua ajatella,että tasan vuoden päästä oon vihdoin täysikäinen! :D


Sitten sunnuntaiseen! Eilen enkä edellispäivänä en kerinnytkään kirjoittelemaan sunnuntaisesta niin postaan siitä sitten nyt! Tosiaan sunnuntaina mentiin Divan kanssa maljakentällä vajaa tunnin verran tosi kevyesti ja rennosti. Paljon käyntityöskentelyä, hiukan siirtymisiä ja vähän laukkatyöskentelyä. Alussa Diva oli yllättävän rennon ja hyvätuntuinen. Lähdin työskentelemään alussa pääosin toisessa päädyssä ympyröillä joissa hiukan taivuttelin. Ravissa jatkettiin pitkälti samalla lailla mutta tehden harjoitusravista siirtymisiä sekä useasti suunnanmuutoksia. Ravissa Diva pysyi edelleen rentona ja rauhallisena ja kuunteli hyvin. Laukkaa otettiin vain hiukan ympyrällä, laukassa D oli hiaman vauhdikkaampi mutta pysyi silti hyvin käsissä ja vauhti oli säädeltävissä. Laukan jälkeen hevonen lähti ehkä hiaman kipittämään alta mutta kun jäätiin ympyrälle ravailemaan loppuraveja eteen-alas alkoi hevonen taas tulla paremmin kuulolle ja oli oikein hyvän tuntuinen kumpaankin suuntaan , erityisesti oikeaan loppua kohden, loppuun käytiin vielä käppäilemässä loppukäynnit metsäpolulla. Torstaina sitten päästään loikkimaan ja lauantaina tasaista! Kuvia ei ole kerrasta mutta upotan tähän videon jonka pari päivää sitten tein musta ja Divasta hiaman uusimmista materiaaleista! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016