BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. kesäkuuta 2012

Eilisestä ja tämänpäiväisestä

Eilen mentiin melko kevyesti Divan kanssa maneesilla reilu tunti. Pääosin työskenneltiin vain pääty-ympyrällä jossa hiukan taivuttelin käynnissä sekä ravissa. Diva oli melko reippaalla tuulella ja varsinkin laukassa sai tehdä kyllä töitä jotta vauhti pysyi siedettävänä. Laukkaa otettiin kumpaankin suuntaan, loppuakohden Diva oli paremman tuntuinen ja lopetettiin siihen kun hevonen laukkasi rennosti eteen ja kuunteli pidätteitä. Loppuravit ravailtiin eteen-alas, laukkojen jälkeen Diva tuppasi päästä hiaman kipittämään mutta tuli kumminkin pikkuhiljaa rennommaksi ja paremmaksi  ja liikkui tosi nätisti loppuakohden, päätettiin lopettaa siihen!


Tänään mentiin jälleen maneesilla. Kannoin katsomopäätyyn kavaletin jota tultiin ympyrällä puomina. Alussa otin pitkällä sivulla muutamia väistöjä sekä taivuttelin ympyrällä kumpaankin suuntaan sekä sisälle,-että ulos päin, Diva toimi oikein kivasti. Ravissa jatkoin aluksi harjoitusravissa ympyröillä sekä vaihtelemalla suuntaa päädyssä olevan puomin kautta ja joka toinen kierros ylitettiin ympyrällä puomi. Laukassa jatkettiin pitkälti aika samalla lailla, muutama kierros aluksi koko uraa ja pyysin pitkillä sivuilla hiaman isompaa laukkaa ,kun kerta virtaa näytti riittävän ja lyhkäsillä sivuilla hillitympää laukkaa. Jäätiin toiseen päätyyn tulemaan kummastakin suunnasta puomia jota tultiin muutama kerta. Loppuun otettiin muutamat laukanvaihdot puominavulla. Diva malttoi odottaa hyvin ja tuntui muutenkin hyvältä, otettiin loppuravit eteen-alas.

Eilisestä ja tämänpäiväisestä ei olekkaan kuvia. Luultavasti keskiviikkona päästään toivonmukaan taas hyppäämään, koitan saada jonkun kuvaamaan meitä :) jos tuntia ei olekkaan mennään ihan vain tasaista, sunnuntaina myöskin Diivailemaan, joten palaillaan loppuviikosta siis! 

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016