BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


14. kesäkuuta 2012

Treenii

Tänään päästiin vihdoin hyppäämään Divan kanssa, kun omistaja tuli pitämään tuntia. Jäi kyllä niin hyvä fiilis hyppäämisestä, hevonen oli paljon parempi kuin mitä edellisellä kerralla. Diva oli rauhallinen ja vauhti oli säädeltävissä. Heti verkassakin Diva liikui tosi rauhallisesti ja rennosti. Ravissa verkattiin itsenäisesti ja tultiin kummastakin suunnasta päädyssä olevaa maapuomia. Laukassa tultiin kahdeksikolla keskellä olevaa puomikasaa  jota aina nostettiin tietyin väliajoin. Puomikasalle tuli hyvin, hevonen malttoi odottaa ennen puomia ja laukat vaihtuivat hyvin puomin päällä. Kun puomikasa nostettiin pystyksi hypyt lähtivät muutaman kerran hiaman kaukaa mutta pari kertaa uusiksi tultua sujui ihan mallikkaasti. Käveltiin hetki jonka jälkeen alettiin tulemaan ristikko-aalto vinoa linjaa josta jatkettiin kapeelle pystylle. Tätä tultiin muutama kerta tälläsenaan korottaen. Lopuksi tultiin pari kertaa rataa, josta piirustusta alempana.


Jokseenkin noin, koittakaa saada selvää! onneksi videolta näkyyy paremmin :)
Eli ekana oli ylhäältä alas päin pysty josta jatkettiin kesellä olevalle pystylle, laineen sekä kapean välistä- kapealle esteelle, - ristikko-lankku linja jolta jatkettiin sarjalle sekä sarjalta vielä pitkä linja pystylle. 
Itse unohdin osittain radan ekan kierroksen aikana, käänsin väärien esteiden välistä joten reitit kusivat, aloitettiin alusta ja tulikin paremmin.Käveltiin hetki ja tultiin sama uusiksi hiukan korotetusti, rata sujui hyvin ja tuli onnistuneita hyppyjä, lopetettiin siihen! :) Loppuun  käytiin kävelemässä loppukäynnit maastopolulla. Hyvä fiilis siis tosiaan jäi, hevonen oli kuulolla ja paikat täsmäsivät hyvin! Ens viikon keskiviikkona ekat Divan kanssa ekat kisat naapuritallin puolella, hypätään varmaankin vain 60cm näin alkuun :) 


Videota saatte hyppelöistä viimeistään huomenissa, kestää taas  niin kauvan videoiden tallentamisessa koneelle.. Kiitokset kumminkin Viiville kuvaamisesta! :)

laatu on mitä on, otettu videokameralla..


En vielä varsinaista synttärilahjaa saanut tiistaina, mutta eilen äiti oli käynyt Reunokselta ostamassa mulle myöhäiseksisynttärilahjaksi kivan kl:n t-paidan. Aika jännä, jotenkin tosi erikoinen Kingslandin paidaksi mutta tykkään kyllä tosi paljon kun ei ole vaihteeksi mitään isoa kl: logoa keskellä! :)


Ellette ole vielä käyneet niiin muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan! x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016