BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. kesäkuuta 2012

Kuulumiset sunnuntailta

Divalla oli ollut pari edellistäpäivää kuulemma vapaapäiviä, sen huomasi ja energiaa kyllä hevosella  piisasi. Mentiin Divan kanssa tunnin verran maneesilla. Tehtiin pitkään käyntityöskentelyä  ja ravissa jatkettiin pitkälti samallalailla, ympyröitä, taivuttelua, usein suunnanmuutoksia sekä temponvaihteluita. Alkuun Diva oli vielä rauhallisen ja rennon oloinen. Raviverkan jälkeen tuppasi juosta vain alta pois eikä kuunnellut kunnolla pidätteitä. Laukkaa otettiin toisessa päädyssä pääty-ympyrällä. Alkuun Annoin laukata kunnolla eteen jonka jälkeen lähdin työstämään siirtymisiä ja sitä ette hevonen tulee kunnolla kuulolle. Alkuun Diva ei malttanut ollenkaan ravata ja tarjosi ravissa laukkaa.  Pikkuhiljaa homma alkoi pelittämään paremmin ja D malttoi odottaa ravata niin pitkään kun pyysin ja sen jälkeen nosti lauakat hyvin. Loppuun ravailtiin loppuravit eteen-alas ja loppuun hevonen oli oikein mukavan ja hyväntuntuinen, siihen oli hyvä lopettaa tälläkertaa!  Loppuun käytiin vielä käppäilemässä metsäpolulla loppukäynnit :)  Alhaalla vain muutama tarhasta räpsityt kuvat, en saanut ketään tänään kuvailemaan :/ 


Keskiviikkona luvassa estentuntia ja sunnuntaina tasaista, palaillaan keskiviikosta siis videoiden merkeissä koitan saada järkättyä kuvaajan keskiviikoksi :)  Erikoispostauksiakin toteuttelen kunhan saan jonkun kuvaamaan x)  AINIIN  ja muistakaas käydä osallistumaan arvontaan mikäli ette ole jo osallistuneet, vielä ehditte! Voittaja julkaistaan tulevana tiistaina , joten siihen asti morjens! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016