BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. kesäkuuta 2012

14.6 estetunnin video ja tämänpäiväinen

Video tulikin vasta nyt joten olkaas hyvät! Lataaminen youtubeen kestikin kauvemmin mitä oletin :D


Vautsi yli 100 lukijaa koossa, mahtavaa! En ois kyllä uskonut,että tuun saamaan näinkin paljon lukijoita, iso kiitos lukijoille! :) Voisin nyt 100 lukijan kunniaksi tehdä erikoispostauksen, joten jos teillä on mielessä ideoita/toiveita niin pistäkääs ideoita tulemaan niin koitan niitä parhaani mukaan sitten toteutella! :)


Äsken tulin tallilta kävin liikuttamassa Divan, mentiin maneesissa kun ulkona näytti ,että pian sataisi..
Mentiin melko kevyesti vajaa tunnin verran aika paljon eteen-alas työskentelyä. Alussa mentiin puolipitkin ohjin ja keräilin ohjia pikkuhiljaa.. paljon voltteja ja suunnan muutoksia. Pitkillä sivuilla otettiin pohkeenväistöä loivallakiemurauralla, Diva toimi  oikein näppärästi. Ravissa jatkettin pitkälti aika samallalailla. Jatkoin harjoitusravissa edelleen väistöjä loivallakiemurauralla.  Diva alkoi tulla pikkuhiljaa paremmaksi ja rennommaksi ja oli hyvän tuntuinen. Käveltiin hetki jonka jälkeen otettiin hiaman laukkaa keskiympyrällä tehden siirtymsiä ravi-laukka-ravi sekä käyni-laukka-käynti siirtymisiä. Vasemmassa Diva oli huomattavasti parempi ja malttoi odottaa paremmin ja laukat nousivat hyvin silloin kun pyysi! Oikeassa D oli hiaman hätäisempi mutta parani loppuun, jolloi malttoi ravata ja nostaa laukan vasta sitten kun itse pyysin.  Loppu ravit eteen-alas, vitsit Diva oli ihan super! Kulki pyöreänä ja rennosti venyttäen pitkälle eteen alas. Jäi hyvä fiilis tuuppailusta, on Diva vaan niiin hieno! :)  Harmi,ettei ketään ollut kuvaamassa :/


8 kommenttia:

  1. Onnee kaikista lukioista ! :) oot kyllä ansainnu jokasen. Tylsää ehdottaa videopostausta, kun moni varmaankin sen ehdottaa. Joten päivä kuvina tallilla olis tosi kiva (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) videopostauksen tuun varmaan joku päivä tässä toteuttamaan kunhan saan kuvaajan värkättyä :D ennen sitä voisin totuttaa vaikka tuon päivä kuvina :)

      Poista
  2. Tosi kivan näköisesti hyppäätte (: !

    VastaaPoista
  3. Mä voin joku kerta tulla kuvaa teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo jee! :) ooksä muute menos kuvaa noit kartano kisoi?

      Poista
  4. Sinulle on haaste: http://niinarautiainen.blogspot.fi/2012/06/179-haaste-liittyen-ratsastukseen.html :)

    VastaaPoista
  5. Sulle ois multakin haaste (:

    http://kritsaijnelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016