BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. kesäkuuta 2012

Suunitelma muutos, sekä arvonnan tulos!!

Arvonta on päättynyt..
Arpaonni suosi tällä kertaa käyttäjää Alinaa! :) Otan sinuun piakkoin yhteyttä sähköpostitse joten tarkkaileppa sähköpostiasi lähipäivinä! Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! Ehkäpä järjestän joskus toistekkin arvonnan mikäli uusi sellainen kiinnostaa :) 



Huomenna keskiviikkona meillä siis oli tarkoitus mennä hyppäämään Divan kanssa mutta tunti siirtyikin sunnuntaille. Sen sijaan kävinkin tänään liikuttamassa Divan. Ulkona oli koko päivän satanut ihan paiskaamalla vettä joten jouduttiin taas menemään maneesilla. Diva oli tosi rauhallisen oloinen  alusta. Käynnissä tehtiin pitkillä sivuilla pohkeenväistöä ja taivuteltiin päädyissä ympyröillä. Etupää väisti hyvin mutta takapää oli alkuksi hiaman "tahmea" eikä väistättänyt kunnolla, työskenneltiin niin kauvan kunnes takapääkin alkoi väistämään kunnolla. Jatkettiin väistöjä jonkun aikaa myös harjoitusravissa. Laukassa Diva oli taas aika energinen, sai kyllä tehdä töitä ettei vauhti lähde lapasesta. Laukattiin aluksi muutamakierros ympyrällä jonka jälkeen lähdettiin taas työstämään siirtymisiä ja sitä, että hevonen malttaa odottaa eikä vain puske eteenpäin. Pikkuhiljaa D alkoi tulla rauhallisemmaksi,samaa tehtiin toiseensuuntaan. Käveltiin hetki ja otin vielä päädyssä laukkaa kumpaankin suuntaan tehden hiaman laukanvaihtoja. Diva alkoi tulla rauhallisemmaksi ja paremmaksi ja loppuakohden laukkasikin hyvin ja pyöreästi sekä malttoi odottaa. Loppuravit ravailtiin eteen-alas kumpaankin suuntaan! Molemmille tuli ihan hiki ratsastuksen jälkeen ja tallissa heppa pääsikin suihkuun! 

Tälläkään kertaan ketään ei ollut kuvaamassa. Löysin vielä viimeviikon kisoista muutamia kuvia niin lisäilen niitä tähän! :) Ekat kaksi ©Mari Soiniitty ja pari viimistä ©Ida Jalo! 


tälläinen oli kisapostauksessa joltain toiselta kuvaajalta melkein samasta kuvakulmasta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016