BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen

2013 vuosi alkaa pikkuhiljaa lähenemään loppuaa ja tämän myötä tämä onkin blogin vuoden viimeinen postaus!  Tämä vuosi on ollut mulle ehkä yksi parhaista vuosista vähään aikaan!  Innolla odottelen tulevaa 2014 vuotta ja toivon,että se olisi vähintääkin yhtä hyvä ellei jopa parempikin kuin mitä tämä kulunut vuosi :) 


Tänään suuntasin tosiaan viimeistä kertaa tänä vuonna tallille ja diivailemaan. Mentiin kentällä ehkä n. tunnin verran. Alkuun työstin pitkään käynnissä asettelin taivuttelin ja lähdin tekemään pitkillä sivuilla väistöjä. Diva lähti toimiman todella hyvin oli rento ja alkoi pikkuhiljaa pyöristymään kivasti. Kun D oli käynnissä tarpeeksi hyvä jatkoin pikkuhiljaa ravissa tehden kolmikaarista sekä siirtymisiä. Diva tuntui tulevan koko ajan vain entistä paremmaksi sekä rennommaksi. Laukkaa otettiin pääty-ympyröillä kumpaankin suuntaan. Lopuksi työstin vielä hetken ajan harjoitusravissa tehden väistöjä sekä  työstin myös kahdeksikolla. Diva oli ihan super hyvän tuntuinen, liikkui rennon letkeästi eteen ja oli hyvin kuulolla! Lopuksi keventelin vain loppuravit eteen-alas! Vuoden viimeiset ratsastukset ja jäi kyllä ihan super hyvä fiilis, on se diva vaan niin hieno! :) 

En saanut täksi päiväksi kuvaajaa mukaan tallille mutta laitoin kameran kentänlaidalle hetkeksi ennen sadetta kuvaamaan joten alhaalla lyhkäinen kooste tallipäivästä! :)

Kuullaan taas ensi vuonna! 
 HAUSKAA UUTTAVUOTTA 2014!!

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016