BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. huhtikuuta 2014

Aina ei mene nallekarkit tasan

Tällä viikolla blogin puolella onkin ollut vähän hiljaisempaa. Alunperin tarkoituksena oli,että olisin mennyt Nevalan valmennukseen keskviikkonna mutta valitettavasti se olikin peruttu. Geen omistaja onneksi kumminkin pääsi vielä silloin illemmalla meitä tulemaan hypyttämään. Kasasin kentälle pitkälle sivulle linjan sekä ykisttäisen pystyn puoliksi lävistäjälle, lisäksi kentällä oli valmiina jo pystyn läheisyydessä pari kavalettia ja niitä tultiin sitten kahdeksikkona, treenailtiin vähän,että saadaan sujuvasti lauakt vaihtumaan esteiden päällä. Kokonaisuudessa hyppelöt sujuivat melko kivasti ja gee oli hyvän tuntuinen, imi esteille muttei kumminkaan ollut kovin vahva.
Eilen lauantaina menin itsenäisesti ennen kisoja, työstin paljon siirtymisillä ja tein temponvaihteluita,keskityin siihen että gee on hyvin kuulolla ja avuilla. Lopussa se olikin jo tosi mielyttävä ja hyvä ratsastaa.
Tänään sunnuntaina käytiin hyppäämässä TR seuraeste 90cm. Ilma suosi koko päivän ja auringossa oli varmaan reippaasti yli +20 astetta! Verkassa ehdin hyvin käppäillä, ottaa kumpaankin suuntaan ravia sekä laukkaa ja muutamat hypyt kummastakin suunnasta verrkaesteille. Gee imi hyvin esteille ja saatiin suht hyviä hyppyjä johon lopettelin ja keventelin vielä ja jäin odottelemaan omaa vuoroani. Itse rata oli simppeli kiva 8 esteen rata. Alku lähti hyvin käyntiin,tosin gee tuntui vähän vanhvalle. 4 este oli sarjaeste johon tultiin todella huonosti sisään ja ihmeen kaupalla rämmittiin jälkinmäinen kolisten läpi, ihme,että gee siitä ylipäätään hyppäsi.. Sarja ilmeisesti monelle muullekkin aikaisemalle ratsukolle oli koitunut ongelmaksi, siihen olisi vain pitänyt paljon paremmassa temmossa tulla sisälle.
Radan viimeiselle esteelle jäin vain itse matkustamaan ja gee sanoi stopit,eikun uusiksi ja päästiin maaliin.
Jäihän tuo tietysti hiaman harmittamaan mutta aina ei voi onnistua, toivottavasti seuraavalla kerralla taas paremmin! Viivi oli ilmoittautunut Geellä 100cm luokkaan joten siksi hyppäsin vain tuon yhden luokan, onhan se kivempi  hypätä kaksi luokkaa itse jos menee huonosti niin voi toisella radalla parantaa edellisen radan virheet mutta onneksi sentään Viivi ja gee hyppelivät metrissä hienosti puhtaan radan! :) Ensi viikolla olisi TR:n alue-estekilpailut mutta niihin lähden luultavasti ihan vain katsojana sillä geen toinen vuokraaja hyppää niissä, siitä seuraavaksi onkin Turun malja viikonloppu jossa perjantaina näytti joitain alueluokkia olevan, saa nähdä joskos sielä pääsisi jonkun alueluokan menemään, muuten se viikonloppu taitaakin kokonaan mennä maljaa katsellessa! :)
Hurjan iso kiitos Liinalle, Janitalle sekä Nikille kivoista kuvista!

6 kommenttia:

  1. päälisin puolin näytti toi teijän rata kyllä ihan sujuvalta :) virheitä nyt sattuu kaikil ja ens kisois sit vähän paremmin ;)

    VastaaPoista
  2. Kuinka monta vuokraajaa geellä on? Kisaatteko ja valmentaudutte kaikki esteillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lisäksi Geellä on yksi toinen vuokraaja, joo vuorotellaan kisojen sekä valmennuksien kanssa :)

      Poista
    2. kuinka monta kertaa viikossa sinä ratsastat entä toinen vuokraaja? :)

      Poista
    3. Itse käyn 2krt/vko ja toinen vuokraaja taitaa käydä useammin :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016