BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


21. huhtikuuta 2014

Yhteinen videopostaus!!

Ryhdistäydyttiin tänään Essin kanssa ja kuvattiin tallipäivästä yhteinen videopostaus!! Videopostauksia on kauhean moni aina toivonut mutta jotenkin olen ollut kovin laiska toteuttamaan niitä, yksin tallilla käydessä on jotenkin  kauhean hankala kuvata ja lopulta aikaisemmat videopostakset ovatkin päättyneet siihen,että olen unahtnut kuvata yli puolet tallipäivän tapahtumista, tässä kumminkin nyt ihan super laadukas videopostaus kera Essin, olkaas hyvä! 8)
Videopostausta oli hauska kuvata sekä tehdä joten katsotaan joskos näitä ilmaantuisi blogiin nyt hiaman useammin kuin kerran vuodessa! ;)

Ensi viikolla ois luvassa keskiviikkona Nevalan valmennusta sekä sunnuntaina TR:n seuraestekisat!
 palaillaan taas :)

8 kommenttia:

  1. Oli tosi kiva video! :) Useammin vaan!

    VastaaPoista
  2. oikee citymaastoilijat :D ihan eri maisemat on kyllä mitä ite menen :D Metsää ja hiekkatietä kilokaupalla eikä juurikaan mitää asfalttitietä :D Enemmän näitä videoita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh todellaki! artukaisita ku lähtee maastoon ni citymaastoiluks se menee, ei näy pahemmin metsää eikä hiakkateitäkään :D

      Poista
  3. Tosi ihana blogi, onneks löysin tän ku linkkasit mulle :)! Super upee ulkoasu, ihania postauksia ja tosi hienoja kuvia! Jään ehdottomasti seurailemaan. (:

    http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos paljon kivasta kommentista! tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  4. Oi vitsi, en yleensä tykästy musta-valkosiin bannereihin, mutta tää sun banneri on kyllä ihana ja yksinkertanen. Mun makuun ei kuitenkaan sovi täysin muun ulkoasun kanssa, mutta täysin makuasia. :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016