BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


14. huhtikuuta 2014

Kurainen mutta onnistunut kisapäivä!

Eilen Aamulla herätessä ilma ei tosiaankaan ollut kovin houkuttava ulkokisaja ajatellen, vettä satoi paiskaamalla. Turhaan lauantaina päivällä kiilottelin omia saappaita sekä puunailin geen varusteet kisakuntoon, päivän jälkeen ne olivat kahta kauheammassa kunnossa.. Tallille suuntasin 9 aikoihin, ehdin hyvin pakata viimeisiä kamoja, hoitaa geen sekä kantaa kamat traikkuun. Viivi lähti ponillaan tallilta myöskin kisoihin hyppäämään samat luokat kuin me, joten päästiin kätevästi traikkuun samaan kyytiin, matka ei ollut pitkä matkoihin meni about 15min, paikalla raisiossa oltiin puoli 11 aikoihin. Itse olin vasta luokan loppupäässä joten mulla oli hyvin aikaa kävellä rata sekä vielä kerrata se katsomalla muiden suorituksia ennen verryttelyyn menemistä. En tiedä mitään sen kamalampaa kun jos kisoissa tulee hirveä hoppu ja joutuu kaiken kauheassa kiireessä tekemään. Verkassa otin vain muutamia hyppyjä kumpaankin suuntaan, gee oli oikeastaan jo verakassakin hyvän tuntuinen ja saatiin hyviä hyppyjä verkkaesteille. Itse 80cm rata oli suht simppeli 8 esteen rata, 9-13 olivat uusinnan esteet, meillä perusradalta tuli puhdas rata joten jatkettiin automaattisesti suoraan uusintaan, olisin voinut lähetä ratsastamaan aikaa mutta kenttä oli sateen jäljiltä järkyttävän kurainen ja märkä joten halusin ottaa varman päälle enkä niinkään lähteä kilpailemaan aikaa vastaan. Uusintakin suoritettiin puhtaasti!
 Gee oli todella hyvän tuntuinen radalla, imi hyvin esteille mutta pysyi kumminkin käsissä eikä lähtenyt kaahottamaan. Tyytyväisiä siis oltiin molemamt niin kuski kuin hevonenkin radan jälkeen :) Hyvillä fiiliksillä jäin siis odottelemaan seuraavaa luokkaa.
Hetki käveltiin ennen 90cm radankävelyä. 90cm luokassa ei ollut laisinkaan uusintaa vain aika ja virhepisteet ratkaisivat siinä. Rata oli suht simppeli, tosin esteet tulivat todella nopsaan ja muutamassa kohtaan sai jo heti olla kääntämässä seuraavalta toiselle esteelle, esim. kolmoselta oli todella nopea käännös heti vasemmalle neloselle.  Verkassa jälleen otin muutamat hyvät hypyt ja loppuajan keventelin. Radalla parille esteelle hypyt lähtivät ehkä vähän kaukaa mutta niitä lukuunottamatta gee hyppeli kyllä hienosti ja tuntui jälleen hyvältä, imi esteille ja oli kumminkin kuulolla! Tässäkin luokassa olisin voinut ratsastaa lyhyempiä teitä mutta otin nyt varman päälle ;) Nollaratahan sieltä tuli!
Jäi ihan todella hyvä fiilis kisapäivästä ja meidän ensimmäisistä aluekisoista, on se gee vaan hieno!♥ 
Seuraavia kisoja taas odotellessa, oli taas niin kiva päästä kisailemaan :) Tallilla puunailin ja putsailin niin hevosen sekä varusteet kuran peitosta.
tää oli niin ihana kuva!kaverukset nautti vielä kisapaikalla porkkanoista ennen kun lähdettiin takaisin kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016