BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. huhtikuuta 2014

Treenailua ennen kisoja

Tänään Geen omistaja tuli hypyttämään meitä. Kierrettiin alkukäynnit metsäpolulla ja verkattiin itsenäisesti niin ravissa kuin laukasssakin. Kentälle laitettiin neljä pystyä, yksi neljän askeleen hiaman kaartuvampi linja ja kaksi muuta estettä oli pitkillä sivuilla. Esteet olivat niin,että pystyttiin tekemään lyhyitä ja nopeita käännöksiä esteeltä toiselle sekä myöskin päästiin tulemaan  tehtäviä pidemmillä teillä ja lähestymisillä.

 Alkuun tultiin puomeja vähän siksakkiin sekaisin ravissa aina suuntaa muunnellen,sama toistui laukassakin, laukassa tultiin myös puomeja kummastakin suunnasta puomin päällä suuntaa muunnellen. Kun esteitä korotettiin tultiin hiaman lyhyemmällä tiellä pieni tehtävä, hypättiin hiaman vinoon päin muutamat esteet jotta oli helpompi ja nopeampi kääntää jo seuraavalle esteelle, tämä rullasi suht hyvin ja gee alkoi pikkuhiljaa vain syttymään ja imemään oikein kunnolla esteille, kyllähän se myös kääntyikin tosi nopsaan! Pariin kertaan ajauduttiin hiaman liian juureen ja muutamat hypyt lähtivät liian kaukaa, en itse osannut oikein hahmottaa paikkaa ja jäin säätelemään laukan kanssa, kumminkin uusiksi tultua alkoi homma pikkuhiljaa pelittämään.  Aluksi koitettiin tulla "ratana" mutta siinä menikin sen verran sekaisin joten tultiin vain jotenkin pystyjä peräjälkeen, jälleen nopeilla käännöksillä sekä sitten hiaman pidemmillä teillä! Gee oli ihan into piukeena ja paineli korvat töttöröllä vain kohti seuraavia esteitä, sai välillä ihan äänellä rauhoitella jottei menisi ihan kaahamiseksi! Korotettiin vielä paria estettä ja tultiin ne kertaalleen, gee hyppeli hieenosti ja saatiin paikat  kohdilleen ja hyvät hypyt,  tällä kierroksella gee imi hyvin esteille muttei kumminkaan lähtennyt kaahaaman, oli kuulolla ja pysyi lapasessa, siihen oli hyvä lopettaa!

Niki nappasi samalla myöskin muutamia kuvia, iso kiitos! :)
 Hyvillä fiiliksillä siis lähdetään sunnuntaina kisailemaan! Lauantaina käyn vielä liikuttamassa geen ja samassa pistämässä kamoja sunnuntaille kuntoon, Liina lupautuikin sillon kuvailemaan joten palaillaan materiaalin kera vielä ennen kisoja.

7 kommenttia:

  1. sunnuntaina nähtäillään! :)

    VastaaPoista
  2. Toi toisiksi viimeinen kuva on jotenkin kesäinen kuva, näyttää vaan lämpimältä.. Ah... Kyl se kesä tulee pian! Tsemppiä kisoihin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää, jeps ei enään kauaa ni on jo kesä! :) kentällä hyppätes tuli välillä ihan kesäfiilis ku siihen porotti ja paistoi niin lämpimäst aurinko :D kiitoos! :)

      Poista
  3. Tosi kiva blogi sinulla, paljon hyviä kuvia ja videoita ja ai että tuo Gee on upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :) gee on kyllä ihan mahti tapaus <3

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016