BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. huhtikuuta 2014

Hyvän mielen ratsastus

Kuvailtiin tänään jälleen Liinan kanssa päittäin, ensiksi suunnattiin Inksille josta jatkettiin matkaa Artukaisiin. Essi olikin samaan aikaan myöskin tallilla menossa ratsastamaan Harrilla joten saatiin Geen kanssa seuraa! :) 
Suunnattiin kentälle jossa mentiin about tunnin verran. 

Gee oli jokseenkin hurjan vahvan tuntuinen,etenkin oikeaan kierrokseen ja tuntui ettei tamma kuuntele minkäänlaisia pidätteitä, kipitti vain lujaa alta. Työstin alussa kaikki askellajit läpi. Laukassa tamma oli edelleen hurjan vauhdikas ja sama meno jatkui laukkojen jälkeenkin.. Kävelin hetken jonka jälkeen lähdin kunnolla työstämään harjoitusravissa, heti kun tamma lähti kipittämään taikka ei kuunnellut pidäetteitä pysäytin. Pikkuhiljaa siirtymisten avulla gee alkoi pikkuhiljaa tulla paremmin kuulolle ja keskittymään. 
Nyt se ei ollut enään niin vahva ja alkoi pikkuhiljaa rentoutumaan. Siirtymiset jätin sikseen kun hevonen alkoi kuuntelemaan  jonka jälkeen työstin suurimmaksi osaksi ympyröillä, suunnanmuutoksilla sekä kiemuraurilla. Loppuun päin Gee olikin oikein kevyt ja rento ja hyvin kuuliainen, loppuravit keventelin eteen-alas joihin oli hyvä lopetelalla. Jäi ihan hurjan hyvä fiilis ratsasteluista, gee oli loppuun oikein mukava ratsastaa! :)

Geen ilmeet :D
Aloin harkitsemaan pitäisikö alkaa treenailemaan seuraavia koulukisoja varten, naapuritallilla näytti kesäkuun alussa olevan seurakoulukisat. Itse olen viimeksi ollut koulukisoissa metsäkylässä käydessä eli siitä taitaa reippaasti yli 5vuotta olla aikaa, hui!  Nyt olisi jotenkin hurjan hauska lähteä osallistumaan ihan vain harjoitusmielessä vaihteeksi koulukisoihinkin :)

6 kommenttia:

  1. teidän ratsastus on hyvännäköistä, että sinne vaan koulukisoihin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos, täytyy miettii viel jos sitä uskaltais niihn osallistuu :)

      Poista
  2. Jes!! koulukisoihin vaan :) se ois Geel eka kerta ikinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonniin! :) ois kyl oikeesti kiva osallistuu, ehkä pitää alkaa pikkuhiljaa treenaileen niihin x)

      Poista
  3. Millä muokkaat noit sun kuvii ja videoit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.picmonkey.com/ tuolla muokkaan kuvat ja videot ihan movie makerilla :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016