BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. kesäkuuta 2014

Kesäkuun ensimmäinen

Viimeviikon helteisen kesäilmat muuttuivatkin täysin tällä viikolla vain huonompaan suuntaan,viimeviikolla kun tuli kuuma jo pelkällä t-paidalla niin tällä viikolla ratsasteassa tuli kylmä pelkän hupparin kanssa.. noh joskos ne kunnon kesäkelit vielä palaisivat! Tällä viikolla kävin geen ratsastelemassa tiistaina sekä perjantaina. Kumpanakin päivänä suuntasin jo aikaisin aamusta tallille joten valitettavasti kuvamateriaalia ratsastuksista ei tällä kertaa ole. Blogia en ole vielä tällä viikolla ehtinyt päivittääkkän eikä oikeastaan ole ollut intoa kirjoittaakaan kun ei ole ratsastuksista materiaalia. Tänään kumminkin kävin kuvaamassa tallilla liinaa ja samalla käytiin heppoja syöttelemässä lopuksi pellolla. Liina sai räpsittyä muutaman kivan kesäisen kuvan meistäkin! :)
Tiistaina kannoin kentälle pituushalkaisijalle kaksi kavalettiä, viiden askeleen välillä. Tultiin niitä ihan suoralla linjalla sekä myöhemmin tein aina ympyrät kavaletin päällä ja lopuksi hyppäsin jälkimmäistä kavalettiä kahdeksikolla. Gee oli alusta alkean todella mukavan ja kuuliaisen oloinen ratsastaa. Kavaleteilläkin se toimi hyvin ja etenkin kun tultiin kavalettiä kahdeksikolla hiaman vinoon hypäten vaihtoi se joka kerta laukat jo kavaletin päällä ja muutenkin oli erittäin hyvän ja kuuliaisen tuntuinen. Loppuravit ravailin eteen-alas. Kävi tuuri,että lähdin tuolloin jo aamusta tallille sillä heti kun tallin pihasta lähdin ajamaan takaisin kotiin alkoikin vesisade joka jatkui lähes taukoamatta pitkin päivää. 
Perjantaina ratsastelin suht rennosti ja nopsaan sillä itselläni oli kiire päästä valmistaututmaan kaverin valmistujaisiin. Mentiin kentällä ehkä reilu 30min. Asettelin ja taivuttelin kunnolla kumpaankin suuntaan ja melko pian lähdin työstämään ravissa, pyysin isompaa ja rennompaa ravia ja välillä kokosin ja hidastin. Gee tuli nopsaan kuulolle ja liikkuikin pätkittäin melko kivasti. Laukassa vaihtelin usein suuntaa ja työstin pääosin ympyröillä sekä tehtiin muutamia temponvaihteluita. Laukkojen jälkeen gee oli tosi kevyt ja mukava ratsastaa ja ravaili loppuravit rennon letkeästi, lopettelin siihen ja tallin kautta gee pääsi takaisin tarhaan.
Viikonloppu menikin mun osalta kavereiden valmistujaisjuhlissa kiertäen ja juhlistaen. Jotenkin hassua kun itse valmistuin jo talvella ikäisistäni puoli vuotta aikaisemmin. Toisaalta oli kiva käydä puolitoistavuotta kestävä koulutus ja saada täysin sama tutkinto kuin minkä sieltä kolmevuotisesta koulustakin saa.
Hauskaa kesäloman alkua sekä onnea kaikille valmistuneille! :)
p.s mitä pidätte blogin uudesta ulkoasusta?:) vanha ulkoasu oli niin talvinen niin kaipasi ulkoasu uudistusta! iso kiitos bannerista, taustasta sekä linnkikuvista Marunalle

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016