BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. marraskuuta 2014

Vastauksia kysymyskiin [osa 1]

Heippa ja hyvää marraskuun ensimmäistä päivää! Blogi on elänyt jonkin sortin hiljaisuudessa koko viikon.. Geen kanssa innostuin ratsastamaan ilman satulaa parina päivänä nyt loppuviikosta ja tamma olikin ihan hurjan kevyt ja mukava ratsastaa! Ihan harmittaa kun ketään ei  ollut kuvaamassa. Kuvia taikka muutakaan materiaalia ei ole tällä viikolla kertynyt ja olenkin pääosin käynyt tallilla jo heti aamusta ratsastamassa itsekseni Kuvien ja videoiden puuttuessa ei ole ollut oikein intoa kirjoittaakaan  pitkiä kirjoituspostauksiakaan. Katsotaan ja toivotaan joskos saisin nyt tulevalla viikolla pitkästä aikaa jonkun kaverin kuvailemaan kentän reunalle! 

Itse aiheeseen! Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi vastailla laittamiinne kysymksiin. Kysymyksiä tulikin sen verran paljon,että vastausvideosta olisi tullut sen verran pitkä joten koin helpommaksi vastailla näihin ensimmäisen osan kysymyksiin ihan perinteisesti tekstin muodossa. Vastailen seuraavaan osaan hevosaiheisiin-kysymyskiin sitten videolla!

Teetkö bannereita toisille?
~ En tee,enkä tee niitä itsellenikään.Olen ihan tumpelo kaikkien kuvankäsittelyohjelmien kanssa ja tästä syystä tilaan aina itsellenkin sellaisilta ihmisiltä omaan blogiin bannerit jotka niitä oikeasti osaavat tehdä! 

Mitä opiskelet?
~Tällä hetkellä en mitään. Tosiaan valmistuin tammikuussa 2014 parturi-kampaajaksi. Olen kylläkin miettinyt lähteväni jatko-opiskelemaan taikka lähteä opiskelemaan kokonaan toista alaa.

Oletko tavannut muita bloggaajia jossain joskus?
~En nyt varsinaisesti. Joissain hevostapahtumissa ohimennen.


Pystyisitkö olemaan 15v tytön kaveri?
~ En sellainen kaveri joka viettäisi suurimman osan ajasta sen ikäisten kanssa. 19-vuotiaan sekä 15-vuotiaan käytös sekä ajatusmaailmat eroavat sen verran paljon kumminkin toisistaan. 

Jos joku bloggaaja haluaisi tavata sinut niin mitä sanoisit?
~Empä oikeastaan osaa vastata tähän, tuskin mitään ihmeempiä :D riippuu ketä bloggaaja ja millaisessa tilanteessa.

Lempi herkkusi?
~Irtokarkit!

Seuraatko montaa blogia?
~En oikeastaan. Vain muutamien kavereiden/tuttujen blogeja sekä paria tunnetumpaa hevosblogia.


Mitä haluaisit tulevaisuudelta?
~Tällä hetkellä vakituisen työpaikan!  Myöhemmin tulevaisuudelta haluan oman hevosen ja asunnon ja ennekaikkea työn joka tämän kaiken voisi mahdollistaa...

Mitä teet syysloman aikana?
~Syysloma tuli ja meni! Itselläni ei varsinaisesti koko syyslomaa edes ollutkaan sillä en opiskele tällä hetkellä mitään enkä ole vakituisessa työssä joten loma ei poikennut mitenkään mun normaalista arjesta.

Mitkä ovat vahvuutesi?
~En osannut tähän kysymykseen vastata ilman,että kysyin tätä kavereilta jotka olen tuntenut pienestä pitäen. Vahvuuksiksi he luettelivatkin,että mulla on hyvä kunto,tiedän hevosista, olen positiivinen sekä hauska. :D 

Entä heikkoutesi?
~Itselläni tuli heti ensimmäisenä mieleen ujous. Tuiki tuntemattomien seurassa olen ehkä vähän vetäytyvä mutta tutussa kaveriporukassa olen yleensä aina se joka on koko ajan äänessä taikka nauramassa.

Harrastatko jotain muuta kuin ratsastusta?
~ En harrasta. Tosin lenkkeilen melko paljon joko koiran kanssa taikka yksin ja olen pyrkinyt taas alkaa käymään salilla aina kun riittää ylimääräistä aikaa.

Mitä puuhailet vapaa-ajalla?
~Tallin ja hevosten lisäksi lisäksi vietän aikaa kavereiden kanssa. Käydään kaupungilla,shoppailemassa,leffassa, syömässä, ajelemassa, kahvittelemassa, juhlimassa ja sen sellaista.. Tykkään meikata ja tälläytyä ja lähteä ulos juhlimaan, toisaalta on myös ihana vain viettää koti-iltoja sarjoja ja leffoja katsellen.

Mitä katsot televisiosta?
~Greyn anatomiaa, Olipa kerran sekä Kostoa.

Mikä puhelin sulla on? 
~Iphone 5s
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016