BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. marraskuuta 2012

Sunnuntai

Vihaan tota ilmaa ulkona.. piemää, kurasta, ja joka päivä melkeen sataa vettä! Vaikka en talvesta sen erityisemmin tykkää niin sais kyllä jo tulla lunta ja kunnon pakkaset, eipähän tartteis tallilla kurassa rämpiä! :D 

Noh eilen sunnuntaina meillä oli tarkoitus olla hyppäri mutta se peruuntuikin niin ratsastin Divan itsenäisesti :) 
Tehtiin melko pitkä käyntityöskently,otettiin pitkällä sivuilla hiukan väistöjä ja taivuttelin ympyröillä kunnolla ulos sekä sisälle päin. Ravissa keventelin aluksi kumpaankin suuntaan vain ihan koko uraa pitkin jonka jälkeen jatkoin pääosin ympyrä työskentelyä.  Diva oli paikkapaikoin ihan hyvän oloinen, ehkä jokseenkin hiukan reippaan oloinen. Laukkaa otin kumpaankin suuntaan vain ympyrällä. Laukassa Diva oli kyllä tosi rennon ja hyvän tuntuinen kumpaankin suuntaan. Käveltiin hetki jonka jälkeen lähdin työskentelemään vielä ravissa. Diva oli tosi reippaan oloinen laukkojen jälkeen ja tuntui vain kipittävän alta. Tehtiin siirtymisiä ja vaihtelin usein suuntaa.. D alkoi pikkuhiljaa rauhoittua ja liikkumaan rennommin. Jäin työskentelemään ympyröillä harjoitusravissa, työskentelin kahdeksikolla ja tein ympyröitä  jota pienensin aina kierros kierrokselta. Divuuski oli kyllä ihan super loppuun päin! niin hyvän ja rennon tuntuinen , ravasi hyvin pyöreästi ja rennosti eteenpäin! Loppuun keventelin vielä loppuravit eteen-alas, jäi kyllä taas niin hyvä fiilis ratsastelusta, diva oli kyllä hieno! :)


Loppuviikosta ois perjantaina seuraavaksi diivailua, silloin ois ehkä myöskin hyppäri.. sunnuntaina ois sitten ne tallin harkkakisat jossa hypätään se 80cm :)

Ajattelin väkertää jouluksi blogiin joulukalenterin! Viimevuonna kun se meni multa vähän ohi :D Muutamalle päivälle oonkin jo saanut valmiiksi mietittyä mitä joulukalenteri vois sisältää mutta vielä puuttuupi aiheita... joten pistäkääpäs reippaasti  mahdollisia ideoitanne/toiveita joita haluaisitte luukuista paljastuvan!! :) 


3 kommenttia:

  1. Joulukalenteriin ehdotuksii:

    -jouluisia videoita divasta
    -videopostauksia
    -kuvapostauksia
    -kivoja jouluisia biisejä
    -toivelista-postaus

    Ja sit jouluaatoks joku kiva ylläri, vaik joku arvonta tai näi, palkintona ei välttist tarvi olla mitään tavaraa :)

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste mun blogissa!! :)

    http://nothingwithoutyouuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016